Άννα Βίσση: Η συναυλία στο Μονακό και ο χορός on stage με τον πρίγκιπα Αλβέρτο -Βίντεο

Στη σκηνή του «Salle des Etoiles» στο Μόντε Κάρλο εμφανίστηκε το Σάββατο 25/9 για να δώσει μια μοναδική συναυλία η Άννα Βίσση!

Έλλες πολίτες που ζουν στο Μόνακο αλλά και ξένοι θαυμαστές της τραγουδίστριας, ταξίδεψαν στο Μόντε Κάρλο προκειμένου να την απολαύσουν επί σκηνής κατά τη διάρκεια ενός high-end dinner.

Για την εμφάνιση της Άννας Βίσση στο Μονακό, το σκηνικό στο «Salle des Etoiles» φωτίστηκε με τα χρώματα της Ελλάδας.

Ένα

από τα highlight της βραδιάς, μάλιστα, ήταν η στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή ο πρίγκιπας Αλβέρτο και χόρεψε μαζί με την Άννα Βίσση.

View this post on Instagram

A post shared by Chrysanthos Panas (@chrysanthospanas)

«Ο Πρίγκιπας Αλβέρτο Β ‘του Μονακό χορεύει με την Ελληνίδα σούπερ σταρ Άννα Βίσση στη συναυλία της. Πολύ συγκινητικές στιγμές που έφεραν στο νου το παλιό ισχυρό ελληνικό πνεύμα, ενώ το «Salle des Etoiles» μεταμορφώθηκε σε ελληνικό νησί», γράφει στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε από αυτή τη στιγμή, ο Χρύσανθος Πανάς.

Ποιο τραγούδι του αφιέρωσε μάλιστα η Άννα Βίσση; Φυσικά το «12», μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της!

Ο σκοπός διοργάνωσης της ξεχωριστής βραδιάς, στην οποία πρωταγωνίστησε η κορυφαία ελληνική φωνή, αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος και ειδικότερα την προστασία της μεσογειακής φώκιας και του οικοτόπου της σε όλη τη γκάμα των ειδών.

Όπως επισημαίνεται και στη σχετική ανακοίνωση, η συναυλία της Άννας Βίσση στο Μονακό θα υποστηρίξει έναν περιβαλλοντικό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Ίδρυμα Prince Albert II of Monaco Foundation στηρίζοντας την πρωτοβουλία του Monk Seal Alliance (MSA) που είναι αφιερωμένη στη διατήρηση και προστασία αυτού του εμβληματικού είδους της Μεσογείου.

Δείτε στιγμιότυπα από την συναθλία της:


Διαβάστε ακόμα:

Mad Clip: Για πρώτη φορά ολόκληρο το πόρισμα για το θανατηφόρο τροχαίο

Τι λες τώρα: Δείτε τι ποσοστά τηλεθέασης σημείωσε η πρεμιέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καραβάτου

J2US: Δείτε τι ποσοστά τηλεθέασης σημείωσε η πρεμιέρα απέναντι στο The Voice

Keywords
Τυχαία Θέματα