Άννα Βίσση: Η ενόχλησή της με ερώτηση για τους Βανδή-Μπισμπίκη -«Πείτε μου κάτι άλλο»

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος συνάντησε την Άννα Βίσση η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και η δημοσιογράφος Νόρα Καούρη.

Η ίδια ρωτήθηκε -μεταξύ άλλων- για τη Δέσποινα Βανδή, ενώ απάντησε και στις φήμες που τη θέλουν να κάθεται στην κριτική επιτροπή του J2US.

Στην αρχή, όταν η δημοσιογράφος του Mega τη ρώτησε

για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Δέσποινα Βανδή, η ίδια δήλωσε: «Σχήμα δεν θα είναι, γιατί είμαστε δύο. Προς το παρόν όχι, δεν έχουμε φτάσει εκεί. Το συζητάμε. Με τη Δέσποινα είμαστε πολύ καλά, είμαστε φίλες, τρέφουμε ωραία αισθήματα αλλά δεν θα συμβεί αυτό ακόμα».

Ακολούθησε ερώτηση για τη σχέση της τραγουδίστριας με τον Βασίλη Μπισμπίκη, με την Άννα Βίσση να μην κρύβει τη ενόχλησή της της on camera. «Μην πάμε σε τόσο προσωπικά πράγματα, δεν είναι ωραίο. Πείτε μου κάτι άλλο. Εγώ χαίρομαι με την ευτυχία των άλλων», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Άννα Βίσση ρωτήθηκε για τις φήμες που την θέλουν να παίρνει τη θέση της Μαρίας Μπακοδήμου στην κριτική επιτροπή του J2US. Η ίδια διέψευσε τα όσα ακούγονται, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όχι, αυτό δεν θα γίνει. Δεν έχω κανέναν σοβαρό λόγο, απλά δεν θα γίνει».

Διαβάστε επίσης:

Λαυρέντης Μαιχαιρίτσας: Η κόρη του, Μαρία Κλάρα, μιλά πρώτη φορά για την απώλειά του – «Δεν πρόλαβα να του πω όσα ήθελα»

Πρέβεζα: Δύο νεκροί και ένας τραυματίας από έκρηξη υγραερίου σε ιχθυοτροφείο

Δημήτρης Παπανώτας για Ιωάννα Μαλέσκου: «Δίκαια έμεινε εκτός, δεν είμαστε όλοι γι’ αυτή τη δουλειά»

Keywords
Τυχαία Θέματα