Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Έτσι απάντησαν όταν ρωτήθηκαν για την φημολογούμενη κόντρα τους!

To μουσικό show του Open, το Just the 2 of us έφτασε στο τέλος του!

Καλεσμένη στον μεγάλο τελικό του show ήταν η απόλυτη Άννα Βίσση και όπως καταλαβαίνετε αυτή ήταν η πολυαναμενόμενη τηλεοπτική συνάντηση ανάμεσα στην Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή!

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε πιο λαμπερή από ποτέ στις 00:00, τραγουδώντας μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της… το «Δώδεκα»!

Μόλις ολοκλήρωσε μάλιστα την ερμηνεία της, η Άννα Βίσση απευθύνθηκε στην κριτική επιτροπή και τους χαιρέτησε όλους ξεχωριστά, όπως και την Δέσποινα Βανδή λέγοντας: «Δέσποινα γύρνα ξανά».

Δείτε ΕΔΩ την

στιγμή που χαιρετήθηκαν!

H μεγάλη έκπληξη όμως της βραδιάς ήταν αυτή που οι δύο τραγουδίστριες μοιράστην την σκηνή του J2US!

Οι δυο τους βρέθηκαν στη σκηνή και σταδιακά η αρχική τους αμηχανία εξαλείφθηκε. Η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, που τραγούδησαν, εξαφανίστηκε και τα πειράγματα δεν σταμάτησαν στη σκηνή.

Μάλιστα, η Άννα Βίσση αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι τώρα μπορεί να την “χάλασαν” σε πολύ κόσμο που τις ήθελαν για πάντα σε μία φάση… κόντρας, ωστόσο δεν μπόρεσαν να κρύψουν την αγάπη και την εκτίμηση που έχουν η μία για την άλλη.

Δείτε  ΕΔΩ την Δέσποινα Βανδή και την Άννα Βίσση να τραγουδούν η μία επιτυχίες της άλλης!

«Τώρα συνέντευξη θα κάνουμε; Εγώ πιστεύω ότι κάτι πράγματα δεν έχουν ανάγκη εξήγησης. Showbiz είναι αυτή, ίντριγκες ήτανε. Εμείς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας. Απλά τελείωσε, βασικά δεν άρχισε ποτέ», τόνισε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση.

Από την άλλη πλευρά, η Δέσποινα Βανδή με αρκετή δόση χιούμορ ανέφερε: «Να αρχίσει λέω εγώ παιδιά. Τόσα χρόνια το ζήσαμε. Έτσι θα τελειώσει; Σας παρακαλώ πολύ».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπαν:

Διαβάστε περισσότερα:Ρεκόρ τηλεθέασης την ώρα της συνάντησης Βίσση-Βανδή στο J2US! Δείτε τι νούμερα τηλεθέασης έκανε!

Άννα Βίσση: Η δημόσια εξομολόγηση στο Instagram και το “ευχαριστώ” στη Δέσποινα Βανδή μετά την συνάντησή τους στο J2US!

J2US: Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η Josephine είναι οι μεγάλοι νικητές του show!

Keywords
Τυχαία Θέματα