Άννα Μενενάκου: «Ένας άνθρωπος που έχει πάρει πολλές καταγγελίες μου είπε ότι θα με σβήσει από τον χάρτη»

Η Άννα Μενενάκου είναι μία από τις σημερινές καλεσμένες του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή «After Dark». Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή, αν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση μέσα στο περιβάλλον της δουλειάς της και εκείνη προέβη σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

«Στον χώρο θα σου πω για κάτι βλακείες που έτυχε να μπορέσω να αντιμετωπίσω, γιατί δεν ξέρεις που θα σε πιάσει αυτό. Μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο αλλού και δε μπόρεσα να το αντιμετωπίσω. Δεν ήταν βιασμός αλλά ήταν άσχημο πράγμα. Φοβήθηκα. Ποιο τσαγανό; Όχι τσαγανό δεν υπήρχε, δεν ήξερα που να

κρυφτώ, δεν ήξερα τι να κάνω. Ήθελα να πω, “θεέ μου σε παρακαλώ, γλίτωσέ με και τίποτα άλλο”. Δε μίλησα, φοβήθηκα, ντράπηκα και σκέφτηκα “πως θα το πω στη μαμά μου αυτό;”», είπε αρχικά η Άννα Μενενάκου.

Η ηθοποιός συνέχισε τον λόγο της, αναφέροντας: «Και σε ποιον να το έλεγα μετά από αυτές τις μέρες; Θα μου έλεγαν, “εσύ γιατί πήγες εκεί; Γιατί βγήκες ραντεβού;”. E, δεν βγήκα πάντως για να με βιάσουν, αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Και κατέληξε: «Στον χώρο έχουν γίνει κάποιες μικροβλακείες όταν ήμουν μικρή και πραγματικά με φόβισαν. Απειλές τύπου, “δε θα ξαναβρείς ποτέ δουλειά, θα σε σβήσω από το χάρτη”. Είναι ένας άνθρωπος που έχει πάρα πολλές καταγγελίες και στο ΣΕΗ, έχει πάρει τον δρόμο του όπως και οι υπόλοιποι. Βλέπεις έναν άνθρωπο και λες τι ωραία πράγματα μας είπε και αυτός ο άνθρωπος έχει βιάσει παιδάκια, αγόρια, κορίτσια…».

Το απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day:

Διαβάστε ακόμα:

 Φοίβος: Αποκάλυψε τον λόγο που σταμάτησε να συνεργάζεται την Δέσποινα Βανδή

 Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η φωτογραφία που ζητάει να μη χρησιμοποιούν πια για εκείνον

 Λάκης Λαζόπουλος: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την απώλεια της συζύγου του

Keywords
Τυχαία Θέματα