Άννα Φόνσου: «Να παντρεύονται οι ομοφυλόφιλοι, με τα να υιοθετούν παιδιά έχω το πρόβλημα»

Στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» φιλοξενήθηκε η Άννα Φόνσου και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Αθηναΐδα Νέγκα.

Μέσα σ’όλα, η ηθοποιός και ιδρύτρια του «Σπιτιού του Ηθοποιού» εξέφρασε την άποψή της σχετικά με τον γάμο και την απόκτηση παιδιών μεταξύ των ομοφυλόφιλων.

«Με τα παιδιά έχω το πρόβλημα, να μην υιοθετούν παιδιά. Τα παιδιά μπορεί να μεγαλώσουν πολύ καλά, αλλά αργότερα όμως στο σχολείο μπορεί να βρουν δυσκολίες. Θέλω να πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν την ζωή τους όπως νομίζουν χωρίς να κάνουν κακό στον άλλον. Έτσι πρέπει να είναι η ζωή, δεν θα ξαναζήσουμε ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Φόνσου.

Η επαγγελματική πορεία και το παράπονο της Άννας Φόνσου

Πριν από αρκετούς μήνες, η Άννα Φόνσου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και -μεταξύ άλλων-αναφέρθηκε στην επαγγελματική πορεία που χάραξε όλα αυτά τα χρόνια, ενώ δε δίστασε να εκφράσει το παράπονό της.

Κάνατε την καριέρα που ονειρευτήκατε;

Γενικά να ξέρεις είμαι ντροπαλή. Όταν έρχονται και μου λένε μεγάλα λόγια θαυμασμού κλπ, ντρέπομαι και αλλάζω κουβέντα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη, γιατί σε όλη μου την καριέρα δεν χρειάστηκε να χτυπήσω πόρτες ή να ζητήσω δουλειά. Στο μόνο θέατρο που έχω πάει, έχω κάνει αίτηση και δεν με έχουμε πάρει, είναι το Εθνικό. Ούτε στην Επίδαυρο έχω παίξει ποτέ, αλλά εκεί δεν θέλω πια να παίξω. Έχω μεγάλο παράπονο που δεν έχω παίξει στο Εθνικό θέατρο. Αν δεν ήμουν καλή ηθοποιός, δεν θα με ένοιαζε, αλλά έχω κάνει τόσα πολλά πράγματα στην πορεία μου. Το θέμα είναι ότι πια δεν με σκέφτονται για να με πάρουν σε δουλειές, γιατί θεωρούν ότι έχω αφοσιωθεί στο «Σπίτι του Ηθοποιού». Ωστόσο, εμένα το επάγγελμά μου είναι ηθοποιός και θέλω να δουλεύω.

Γι’ αυτόν τον λόγο έχουμε καιρό να σας δούμε τηλεοπτικά;

Ακριβώς. Δεν μου έχει γίνει καμία τηλεοπτική πρόταση. Σαν με έχουν ξεχάσει. Μπορώ να υποδυθώ πάρα πολλούς ρόλους. Έχω κάνει μια πρόταση στο Mega για μια παραγωγή δική μας, με θέμα τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Θα δούμε αν θα το περάσουν.

Διαβάστε επίσης:

Πτήση – θρίλερ από Παρίσι για Αθήνα: Αναγκαστική προσγείωση εξαιτίας Γάλλου σε κατάσταση αμόκ

Στάθης Σχίζας: Η απάντηση για τη φημολογούμενη σχέση της Παναγιώταρου με τον Mente Fuerte

Μαίρη Συνατσάκη: Η εμπειρία της μητρότητας και οι κρίσεις πανικού -«Ένιωθα μοναξιά για πολλά χρόνια»

Keywords
Τυχαία Θέματα