Αγγελόπουλος για Σμαραγδή: «Ο τρόπος του ήταν απαξιωτικός και προσβλητικός» -Τι απαντά ο σκηνοθέτης στο «Πρωινό μας»

Στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μίλησε σήμερα το πρωί (3/11) ο Γιώργος Αγγελόπουλος, σχετικά με όλο αυτό που συνέβη τα τελευταία 24ωρα με την ταινία που ετοιμάζει ο Γιάννης Σμαραγδής -η οποία αφορά στη ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια– όπου οι φήμες ήθελαν τον νικητή του Survivor να πρωταγωνιστεί σε αυτή ως Αλέξανδρος Υψηλάντης.

Ο

Γιώργος Αγγελός τόνισε πως δεν του έχει προταθεί να παίξει τον ρόλο του Υψηλάντη, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Γιάννης Σμαραγδής.

«Είναι προσβλητικό προς το πρόσωπό μου και προς τους συνεργάτες μου αυτό που γίνεται. Νιώθω σεβασμό για το επάγγελμα του ηθοποιού. Γνώρισα πολύ σημαντικούς ανθρώπους και στο περιβάλλον των ηθοποιών και στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν μεγάλος δάσκαλος για μένα.

Μέσα σε αυτούς τους ανθρώπους που γνώρισα, χτύπησα και την πόρτα του κ. Σμαραγδή γιατί είχαμε μια κοινή επαφή. Δεν μου πρότεινε τον ρόλο του Αλέξανδρου Υψηλάντη αλλά μέσα από αυτή την επαφή συζητήθηκαν πράγματα, δεν ξέρω αν συζητήθηκαν από τη πλευρά της παραγωγής. Σε καμιά περίπτωση δεν είμαι εδώ για να κάνω πινγκ πονγκ με τον Γιάννη Σμαραγδή. Τον ευχαριστώ που μου δίνει την ευκαιρία.

Εξεπλάγην χθες από τις δηλώσεις του γιατί το μεταξύ μας κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό. Πρόσφατα, μου ζήτησε να αναιρέσω ένα δημοσίευμα που προέκυψε μέσα από ένα ρεπορτάζ. Εγώ δεν συμφώνησα γιατί δεν προκύπτει από εμένα. Του ζήτησα να δούμε πώς θα το διαχειριστούμε γιατί… εγώ δεν είχα πει κάτι γι’ αυτό. Ουδέποτε χρησιμοποίησα το όνομα του κ. Σμαραγδή, παρ’ όλο που είχαμε γνωριστεί.

Με ενοχλεί που είμαι στην επικαιρότητα όχι για τη δουλειά μου και την προσπάθειά μου. Ο κ. Σμαραγδής μου ζήτησε να ανακαλέσω τη δήλωση μου για τον Καποδίστρια, η οποία ήταν από ρεπορτάζ δεν ήταν κάτι που είπα εγώ. Ο τρόπος του ήταν απαξιωτικός και προσβλητικός. Προσβάλλει τις τρεις εταιρείες παραγωγές και τέσσερις ταινίες που είναι αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη. Αν προσβάλλει τόσο πολύ η συμμετοχή μου σε κάποια σίριαλ ως τώρα, εγώ αυτό που έχω να πω στον κύριο Σμαραγδή είναι ότι του υπόσχομαι ότι θα παρουσιαστώ όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στα τέσσερα πρότζεκτ αυτά», ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στους δημοσιογράφους.

Αμέσως μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο Γιάννης Σμαραγδής σε επικοινωνία του με το «Πρωινό μας» απάντησε: «Εγώ και η εταιρεία παραγωγής μου δεν έχουμε καμία σχέση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Έχω να τον δω τρία χρόνια».

Διαβάστε ακόμα:

Έβελυν Καζαντζόλου: Full in love με τον Μοχάμεντ Αλί -Δείτε φωτογραφίες του νέου της μεγάλου έρωτα

Αφροδίτη Γραμμέλη για Σπυροπούλου: «Είναι ωραίο να δηλώνει δημόσια ότι ντρέπεται για κάτι που μέχρι χθες ντρεπόμασταν εμείς»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Οι on camera δηλώσεις για την επάνοδο του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο

Keywords
Τυχαία Θέματα