Αγγελική Νικολούλη: Το συγκινητικό μήνυμα του γιου της για την επιτυχημένη πορεία της στο «Φως στο Τούνελ»

Επί 27 χρόνια που παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η Αγγελική Νικολούλη έχει βοηθήσει στο εξιχνιαστούν πολλές σκοτεινές υποθέσεις.

Υποθέσεις που δεν έχουν αφήσει ανεπηρέαστο το τηλεοπτικό κοινό και πολύ περισσότερο την ίδια τη δημοσιογράφο, που κάθε φορά δίνει τον καλύτερό της εαυτό για να καταφέρει να συλλέξει σημαντικές πληροφορίες για την κάθε υπόθεση που ερευνά.

Παρακολουθώντας την επιτυχημένη πορεία της μητέρας του, ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη, Κωνσταντίνος Μουσούλης, θέλησε να κάνει για εκείνη μία ανάρτηση στον προσωπικό του

λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε δυο φωτογραφίες της μητέρας του, μία από το σήμερα και μία από το ξεκίνημα της πορείας της, και τις συνόδευσε με ένα δυνατό και τρυφερό μήνυμα.

«27 χρόνια. Κάθε υπόθεση και μια ουλή στην ψυχή. Εσύ βλέπεις μια ερευνητική και τηλεοπτική επιτυχία, εγώ μια ακόμα θυσία στην προσωπική της ζωή και την υγεία της. Κι αυτό, για την αναζήτηση της αλήθειας και την απονομή δικαιοσύνης. Με σεβασμό και περηφάνια στην ψυχική συνεισφορά σου όλα αυτά τα χρόνια και στο κοινωνικό σου έργο. Πάσχα έρχεται, ξεκούραση τώρα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Μουσούλης.

Δείτε την ανάρτησή του:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Mousoulis (@konstantinos_mousoulis)

Διαβάστε επίσης:

O Άγγελος Διονυσίου έγινε παππούς -Η τρυφερή φωτογραφία με τον νεογέννητο εγγονό του

Survivor-Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ειδύλλιο ανάμεσα σε τρία άτομα»

Δέσποινα Βανδή: Ποζάρει με την αδερφή του Βασίλη Μπισμπίκη

Keywords
Τυχαία Θέματα