Αγγελική Δημητρακοπούλου: «Ο πατέρας μου έφυγε από κορονοϊό, αλλά αυτό τον έσωσε…»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε σήμερα το πρωί (3/5) η Αγγελική Δημητρακοπούλου!

Η γνωστή ηθοποιός που γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά «Λόγω Τιμής», αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην απώλεια του πατέρα της, ο οποίος “έφυγε” από κορονοϊό.

«Έχασα τον πατέρα μου από κορονοϊό αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πω ότι ο κορονοϊός τον έσωσε. Και είναι πολύ οξύμωρο αυτό που θα πω γιατί ο μπαμπάς μου είχε άνοια. Δεν του άξιζε να χάνει την αξιοπρέπεια του πνευματικά. Οπότε με έναν τρόπο,

το ότι αρρώστησε από τον κορονοϊό και έφυγε πιο γρήγορα από ότι θα έφευγε, μάλλον ο κορονοϊός τον έσωσε όπως είπαμε και σε μια κουβέντα μαζί με τον αδελφό μου.

Για να προστατεύσουμε τον μπαμπά μου , επειδή συνέβαιναν πολλά πράγματα παράλληλα και ήταν πολύ δύσκολο να τα διαχειριστούμε, ήρθε ο κορονοϊός και για ένα διάστημα η μητέρα μου μας πρότεινε να τον πάμε σε ένα γηροκομείο για να είναι πιο ασφαλής. Και κόλλησε εκεί. Είναι πολύ σκληρό να αποχαιρετάς ένας άνθρωπο που αγαπάς και να τον ξαναβλέπεις για τρεις ώρες πριν πεθάνει», εξομολογήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Mega η Αγγελική Δημητρακοπούλου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν θέλει τρίτο παιδί και μίλησε για την απώλεια των κιλών

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Νικολέττα Ράλλη: «Όταν είσαι τόσο επιλεκτικός και τόσο δύσκολος, δεν πρέπει να πεις “ναι” σε αυτό το concept»

Ώρας Ελλάδος: Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος -Τι συνέβη;

Keywords
Τυχαία Θέματα