Αγγελική Δαλιάνη: Η πρώτη ανάρτηση και το μήνυμα που έστειλε για την επίθεση του Παπαγιάννη στην Παυλίδου

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες δύο ημέρες η είδηση της επίθεσης του Μάνου Παπαγιάννη στη Σοφία Παυλίδου. Η πρώην σύζυγος του Χρήστου Φερεντίνου τον κατήγειλλε για λεκτική και σωματική βία ενώ οι συνεργάτες τους, που βρίσκονταν μπροστά, επιβεβαιώνουν το περιστατικό και τα λεγόμενά της.

Μέχρι πρότινος η ”άλλη πλευρά” τηρούσε σιγή ιχθύος. Η δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη έκανε κάποιες πρώτες δηλώσεις χθες υποστηρίζοντας πως ο ηθοποιός θα απαντήσει στην

υπόθεση με μήνυση. Θέση πήρε – μετά από δύο εικοσιτετράωρα – και η σύζυγος του Μάνου, Αγγελική Δαλιάνη.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε απόσπασμα από ανάρτηση της ιστοσελίδας lifo.gr και, συγκεκριμένα, από την στήλη Εξομολογήσεις υπό τον τίτλο «Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις…».

«Όχι, δεν είναι μάθημα αρχαίων ελληνικών, είναι μάθημα ζωής: να μην δικάσεις κανέναν αν δεν ακούσεις και τις δύο πλευρές. Γράφονται πολλές εξομολογήσεις για κάποιο κακούργο άτομο, άντρα ή γυναίκα, που ήταν ένα ελεεινό τομάρι και πλήγωσε ανεπανόρθωτα αυτόν που εξομολογείται. Η συνέχεια είναι γνωστή: ακολουθούν φλογερά και πύρινα σχόλια σε βάρος του τομαριού, του κατακαθιού της κοινωνίας που πρέπει να καεί στην πυρά και αν ήταν δυνατόν να λιθοβοληθεί δημοσίως για παραδειγματισμό. Είναι όμως πάντα έτσι; αν ακούγαμε και το τομάρι, είναι βέβαιο ότι θα φθάναμε στην ίδια κρίση; Επίσης, όλοι όσοι βρίζουν τα τομάρια της κοινωνίας που τους πλήγωσαν, ήταν πάντα σωστοί και αδαμάντινοι στις σχέσεις τους; δεν πλήγωσαν ποτέ κανέναν; ήταν ντόμπροι και ξεκάθαροι με όλους; Η απάντηση είναι ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ. Και τέλος, επικοινωνώντας με άτομα που κλαίγονταν, ακούγοντας ιδιαιτέρως τον πόνο τους, ένα πράγμα κατάφεραν: να με πείσουν ότι το “τομάρι” δεν ήταν και τόσο τομάρι και άλλος ήταν περισσότερο ο προβληματικός της ιστορίας», γράφει το απόσπασμα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε την ανάρτηση:

Keywords
Τυχαία Θέματα