Αγγελική -Ελένη Μπιτζούνη -Δημήτρης Παντελής: Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του δικηγορικού τους γραφείο

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου ο Δημήτρης Παντελής και η Αγγελική-Ελένη Μπιτζούνη, ύστερα από ένα χρόνο έγγαμου βίου, πραγματοποίησαν τα εγκαίνια του δικηγορικού τους γραφείου στην Αθήνα (Κωνσταντίνου Παπαρρηγόπουλου 1 και Λεωφόρος Αλεξάνδρας 51).

Στο επίσημο αυτό επαγγελματικό τους ξεκίνημα, στο δικό τους χώρο και ήδη δικηγόροι παρ’ Εφέταις, οι δύο νέοι νομικοί επιστήμονες δέχθηκαν τις ευχές περισσότερων από εκατό καλεσμένων, ανάμεσα στους οποίους από το νομικό κόσμο βρίσκονταν η αρεοπαγίτης, κ. Διονυσία Μπιτζούνη και θεία

της Αγγελικής – Ελένης, ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Νικόλαος Παντελής και πατέρας του Δημήτρη, η πρόεδρος εφετών Θράκης, κ. Ιωάννα Δούκα, ο υποψήφιος πρόεδρος για το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, κ. Θέμης Σοφός, καθώς και ο υποψήφιος σύμβουλος και δικηγόρος, κ. Αθανάσιος Καβουρίνος.

Τίμησαν το γεγονός, άνθρωποι του πολιτικού κόσμου της χώρας, μεταξύ αυτών ο κ. Μιχάλης Κατρίνης, η κ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, ο κ. Ευστάθιος Κούλης και ο κ. Νικήτας Κόκκαλης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ζαχαραίων Αθήνας και Πειραιά και δικηγόρος, κ. Βασίλης Φουρλής.

Συνάδελφοι, συμφοιτητές, συγγενείς, πατριώτες αλλά και φίλοι από όλη την Ελλάδα τους ευχήθηκαν τα καλύτερα σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο. Η Αγγελική – Ελένη και ο Δημήτρης με τη σειρά τους, θεωρώντας ότι για το χτίσιμο μιας πετυχημένης καριέρας εκτός από την αγάπη για το στόχο, το ταλέντο, τον απέραντο μόχθο και την τύχη, απαιτείται και η συμπαράσταση όλων όσων πλημμύρισαν το γραφείου με την αγάπη τους, ανταπέδωσαν τις εγκάρδιες ευχές, υποσχόμενοι ότι θα τελέσουν το λειτούργημά τους με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης. Δεν έλειψαν να αναφερθούν και σε όσους λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην τελετή των εγκαινίων αλλά συνέδραμαν ψυχικά με την αγάπη τους.

Μετά τον αγιασμό, οι καλεσμένοι απόλαυσαν τον πλούσιο μπουφέ και τα ποτά που βρίσκονταν στο φουαγιέ του κτιρίου, στον πολύ όμορφα διαμορφωμένο ειδικά για αυτό το σκοπό χώρο.

Σημειώνεται πως ο Δημήτρης Παντελής είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης ενώ η Αγγελική – Ελένη Μπιτζούνη είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απόφοιτος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Α.Π.Θ. καθώς και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου, της Κατεύθυνσης «Δημοσιογραφία και Νέα Μέσα» του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Α.Π.Θ., έχει δε εργαστεί ως δημοσιογράφος σε Μ.Μ.Ε. της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

Δείτε περισσότερα στην photo gallery που ακολουθεί:

Keywords
Τυχαία Θέματα