Ανδρέας Μικρούτσικος: Το μήνυμά του στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και η απάντηση – «Μακάρι να ζούσαν οι γονείς μου…»

Το βράδυ της Πέμπτης (25/2) ο Ανδρέας Μικρούτσικος ρωτήθηκε από τον Αντώνη Σρόιτερ στην εκπομπή Tik Talk αν ξεχωρίζει κάποιους παρουσιαστές αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση.

Ο παρουσιαστής έδωσε τη δική του λίστα με ονόματα, ωστόσο μέσα σε αυτά δεν ανέφερε το όνομα του Δημήτρη Ουγγαρέζου, κάτι που μετάνιωσε και θέλησε να επανορθώσει και μάλιστα δημόσια.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή μια ανάρτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος του έγραψε ένα σχόλιο στο οποίο του ζήτησε συγγνώμη

για το ότι δεν αναφέρθηκε σε εκείνον στην εκπομπή, καθώς όπως του είπε τον κατατάσσει σε έναν από τους καλύτερους παρουσιαστές της χώρας σήμερα.

«Δημήτρη εσύ και ο Λιανός είστε οι καλύτεροι παρουσιαστές σήμερα στην Ελλάδα. Συγχώρα με που δεν το είπα στον Σρόϊτερ αλλά έχω ένα πρόβλημα με τα ονόματα από μικρό παιδί όταν πρέπει να τα θυμηθώ. Αυτοί που σε περιορίζουν σε ρόλο μπαλαντέρ τόσα ξέρουν, τόσα κάνουν. Φιλιά», του έγραψε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Μακάρι να ζούσαν οι γονείς μου να έβλεπαν αυτό το μήνυμα από εσένα Ανδρέα μου (συγγνώμη για τον ενικό αλλά όπως συνηθίζω να λέω είσαι ο πρώτος παρουσιαστής που ο κόσμος έμαθε με το μικρό του όνομα – όχι τυχαία). Τα λόγια σου είναι τιμή μου, ειλικρινά και έρχονται σε μια στιγμή που τα έχω ανάγκη. Τα υπόλοιπα θα χαρώ να στα πω από κοντά», του απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε παρακάτω τα σχόλια που αντάλλαξαν:

Διαβάστε περισσότερα:

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Απαντά αν γνώριζε όσα κατήγγειλε η Κατερίνα Γερονικολού

Δημήτρης Λιγνάδης: Σοκάρει το δικαστικό βούλευμα -30 χρόνια πλησίαζε ανήλικα παιδιά

Survivor: Τελικά έκανε unfollow την Άννα Μαρία Βέλλη ο σύντροφός της; – Η απάντηση της φίλης της

Keywords
Τυχαία Θέματα