Αναστασία Περράκη: Απαντά στις φήμες που την θέλουν να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του GNTM

Η Αναστασία Περράκη είναι από τα πρόσωπα που το όνομα τους ακούγεται πολύ το τελευταίο διάστημα, καθώς πολλά είναι τα δημοσιεύματα την θέλουν να παίρνει την θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή του GNTM.

Η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» και την Ελένη Βουλγαράκη και αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της αλλά και στα δημοσιεύματα αυτά.

«Η απώλεια του μπαμπά με κλόνισε πάρα πολύ γιατί ήταν κάτι πολύ ξαφνικό, ήταν κάτι που δεν το είχα καν φανταστεί τη δεδομένη στιγμή ότι θα συμβεί. Και μπορώ να σου πω ότι ακόμα,

αν και είναι πολύ νωρίς, δεν ξέρω αν θα καταφέρω ποτέ να το ξεπεράσω 100%», ανέφερε αρχικά.

Για το αν της έχει γίνει τελικά πρόταση από το κανάλι του STAR, η Αναστασία Περράκη τόνισε πως «θα ήθελα να είμαι στην κριτική επιτροπή του GNTM, αλλά δεν μου έχει γίνει κάποια κρούση, δεν έχω συζητήσει κάτι συγκεκριμένο».

Μάλιστα, το γνωστό μοντέλο μίλησε και για την Έλενα Χριστοπούλου, η οποία δεν θα βρίσκεται στον τρίτο κύκλο του GNTM. «Είναι ένας άνθρωπος που όταν πιστέψει σε έναν άνθρωπο θεωρώ ότι θα κάνει ό,τι καλύτερο γι’ αυτόν. Η Έλενα είναι σκληρή στη δουλειά της, αλλά ταυτόχρονα εκεί που πρέπει είναι σαν… μαμά», είπε χαρακτηριστικά η Αναστασία Περράκη.

Δείτε στο παρακάτω απόσπασμα όσα είπε:

Διαβάστε περισσότερα: 

J2US: Άντζελα Δημητρίου και Νίκος Κοκλώνης σε ένα απολαυστικό ντουέτο!

J2US: Το καυτό φιλί της Κόνι Μεταξά στον Τάσο Ξιάρχο επί σκηνής!

J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε από το show!

Keywords
Τυχαία Θέματα