Αναστασία Περράκη – Χρήστος Μπίρμπας: Η κοινή εμφάνιση μετά τις φήμες χωρισμού

Η Αναστασία Περράκη και ο Χρήστος Μπίρμπας παραμένουν μαζί και ευτυχισμένοι παρά τις φήμες που τους θέλουν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους. Τα γνωστά μοντέλα μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας, όμως έχουν επιλέξει να διαφυλάξουν την προσωπική ζωή τους από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δυο τους κινούνται αθόρυβα, στηρίζοντας πάντοτε ο ένας τον άλλον.

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καράβα από τη θέση του coach του GNTM και την αναβάθμισή του σε κριτή, ο Χρήστος Μπίρμπας είναι εκείνος που ανέλαβε τη θέση του. Το γοητευτικό μοντέλο

ασχολείται από μικρή ηλικία με τον χώρο της μόδας και έτσι διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις, ώστε να βοηθήσει τις διαγωνιζόμενες του φετινού κύκλου. Ο ίδιος κάνει ένα νέο βήμα στην επαγγελματικά του και τόσο εκείνος όσο και η σύντροφός του είναι πολύ χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Αναστασία Περράκη και τον Χρήστο Μπίρμπα κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου τους. Το ζευγάρι βρέθηκε στα γενέθλια του Γιώργου Πράσινου και πόζαρε ευδιάθετο και χαμογελαστό τους φωτογράφους.

Χρήστος Μπίρμπας-Αναστασία Περράκη-Γιώργος Πράσινος-Ελένη Βαΐτσου-Ντόρα ΜακρυγιάννηΧρήστος Μπίρμπας – Αναστασία Περράκη – Γιώργος ΠράσινοςΝαταλία Αργυράκη-Αναστασία Περράκη-Χρήστος Μπίρμπας-Στέλιος Καφαντάρης

Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz!

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Σάσα Σταμάτη: Κινήθηκε νομικά κατά του κέντρου αποκατάστασης που φιλοξενούσε τον πατέρα της -Το χρηματικό ποσό που ζητά

 Τζούλια Νόβα: «Κλειδώσαμε την κόρη μας στο αυτοκίνητο κατά λάθος, έσπασα το τζάμι»

 Αννίτα Πάνια: Εκτός Open λίγο πριν από την πρεμιέρα – Το παρασκήνιο της αποχώρησής της

Keywords
Τυχαία Θέματα