Ανακάλυψα τις 5 τάσεις που θα γίνουν viral και θα τις μάθεις πρώτη στο Faysbook.gr

Υπάρχουν κάποιες τάσεις που κυκλοφορούν αμέσως μετά την Εβδομάδα Μόδας σε Νέα Υόρκη, Παρίσι, Μιλάνο και Λονδίνο και υπάρχουν και οι τάσεις που προκύπτουν από τις fashionistas, οι οποίες φοράνε ένα ρούχο που έχει κάποια ξεχωριστή λεπτομέρεια που εμπνέει τους σχεδιαστές και τα brands και το λανσάρουν στη συνέχεια ως νέα τάση.

Υπάρχουν λοιπόν κάποιες τάσεις που μπορεί ακόμα να μην είναι τάσεις (διεθνώς διαδεδομένες) αλλά σε λίγους μήνες όλοι θα φοράνε αυτά

τα 5 ρούχα και σήμερα στο faysbook.gr σου τα αποκαλύπτουμε!

#1. Ρούχα με πλεκτές λεπτομέρειες. Πώς ήταν το σεμεδάκι της γιαγιάς; Ε λοιπόν τα πλεκτά είναι τάση και οι λεπτομέρειες και τα τελειώματα στα ρούχα από πλεκτά υφάσματα θα είναι η νέα τάση που θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες.

#2. Μπορεί πέρυσι να ήταν στη μόδα οι κλασικές καουμπόικες μπότες αλλά φέτος να μου το θυμηθείς! Οι καουμπόικες μπότες αποκτούν πιο θηλυκό χαρακτήρα, αποκτούν τακούνι και γίνονται πιο sexy. Το country & sexy style λοιπόν είναι η νέα hot τάση.

#3. Στο νούμερο τρία των τοπ νέων τάσεων έχουμε μια τάση από τα παλιά που επιστρέφει δυναμικά. Ο αγαπημένος συνδυασμός της Κέλυ και της Μπρέντα από το Χτυποκάρδια στο Beverly Hills επιστρέφει και δεν είναι άλλος από την κλασική απόχρωση τζιν (την αυθεντική και πρωτότυπη) που φοριέται με το κλασικό λευκό top.

#4. Τα ψάθινα καπέλα είναι huge trend της σεζόν αλλά σου έχουμε και ένα update και δεν είναι άλλο από το ψάθινο καπέλο με τις ξεφτισμένες άκρες.

#5. Last but not least σου έχουμε την τζιν βερμούδα που θα αποτελέσει μεγάλη τάση τους επόμενους μήνες!

Διαβάστε ακόμα: 10 fashion girls μας δείχνουν εναλλακτικές ιδέες για να φορέσουμε το τζιν σορτσάκι μας

Keywords
Τυχαία Θέματα