Αν βγάζεις συνεχώς σπυράκια στα μάγουλα ξέρουμε τι φταίει!

Η νέα χρονιά μπορεί να ξεκίνησε λαμπερά αλλά για πολλές από εμάς ξεκίνησε με… σπυράκια. Όταν λέω πολλές εννοώ φυσικά εμένα (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) αλλά μπορεί να είμαστε όντως πολλές. Δεν είμαι μόνη στη μάχη με τα ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ σπυράκια και το ξέρω. Δεν μιλώ όμως για εκείνα που εμφανίζονται πριν από τις δύσκολες μέρες του χρόνου. Αυτά τα περιμένω και τα περιμένεις, είναι κάτι που έχουμε αποδεχτεί. Μιλώ για τα άλλα σπυράκια που δεν έχουν λόγο να εμφανιστούν, μιλώ για εκείνα στα μάγουλα και τώρα ξέρω τι φταίει! Το κινητό φταίει!

Σε

μία έρευνα που έγινε, επιστήμονες ανακάλυψαν πως το κινητό μας τηλέφωνο έχει περισσότερα μικρόβια και βακτήρια από μία δημόσια τουαλέτα… πάρε ένα λεπτό να το επεξεργαστείς. Μιλάμε για βρώμα, όχι αστεία. Αυτή λοιπόν η βρώμα ευθύνεται και για τα σπυράκια που εμφανίζονται χωρίς λόγο στα μάγουλά σου. Τι θα κάνεις τώρα; Θα σταματήσεις να μιλάς στο τηλέφωνο; Όχι! Θα κάνεις τα παρακάτω…

#1 Χρησιμοποίησε επιτέλους το hands free σου. Ψάξτο, βρες το, χρησιμοποίησέ το και μην ακουμπάς το μιαρό κινητό στο πρόσωπό σου.
#2 Καθάρισε το άτιμο! Πέρνα την επιφάνεια του κινητού σου με ένα αντισηπτικό μαντηλάκι (Dettol είναι το καλύτερο) 2 ή 3 φορές την ημέρα.
#3 Μην πιάνεις το πρόσωπό σου! Αν το κινητό σου είναι βρώμικο τότε σκέψου τι παίζει στα χέρια σου. Πλένε τα συχνά και μην πιάνεις το πρόσωπό σου. Θα το ξαναπώ: ΜΗΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ.

Διάβασε ακόμα:

Video! Τα #TweedNails είναι το πιο εύκολο nail art που θα κάνεις φέτος!

Το χρώμα της χρονιάς για το 2018 είναι το Ultra Violet και σου έχουμε τέλειες προτάσεις για να το υιοθετήσεις!

Ξέρεις γιατί η γαλλική κοτσίδα λέγεται… γαλλική;

Keywords
Τυχαία Θέματα