Αν βαρεθήκατε το κόκκινο μανικιούρ τα Χριστούγεννα σας έχουμε τα ωραιότερα χειμωνιάτικα χρώματα

Παραδοσιακά κάθε Χριστούγεννα ζητάτε από τη μανικιουρίστ να χρησιμοποιήσει το κλασικό, κόκκινο βερνίκι. Ναι, όλες μας το έχουμε συνδέσει με τις γιορτές αλλά φέτος θα κάνουμε τη διαφορά. Θα χρησιμοποιήσουμε ένα από τα ωραιότερα χρώματα το χειμώνα και θα εντυπωσιάσουμε. Οι nail artists άλλωστε επιμένουν πως δεν πρέπει να παραμένουμε σε μια συγκεκριμένη απόχρωση ακόμη κι αν είναι η αγαπημένη μας, ειδικά τις μέρες των γιορτών.

Εμείς επιλέξαμε τα ωραιότερα βερνίκι νυχιών.

Dior

Diorific Vernis, Happy 2020: Αν είστε καλεσμένες σε party το μανικιούρ σας πρέπει να είναι fun και super λαμπερό. Το συγκεκριμένο είναι συλλεκτικό και κλείνει στην πολυτελή συσκευασία του την πιο χαρούμενη διάθεση.

OPI Hello Kitty, My Favorite Gal Pal: Είναι γλυκό και chic μαζί, χαριτωμένο και γήινο με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Μια απόχρωση που κινείται ανάμεσα στο μπλε και το πράσινο και ταιριάζει τέλεια στις βραδινές σας εμφανίσεις.

Smith & Cult Nail Polish, Ice Tears: Μια μπλε-μοβ απόχρωση με shimmer κατάλληλη για τις πιο glam εμφανίσεις σας. Θα χαρίσει στο μανικιούρ σας μια γοητευτική πινελιά αλλά και ένα πέπλο μυστηρίου. Θυμίζει τον χειμωνιάτικο νυχτερινό ουρανό και ωκεανό . Συνδυάζετε με όλα τα χρώματα και θα το αγαπήστε με την πρώτη ματιά.

Nails INC Atelier Nails, Taiored To Perfection: Αφιερωμένο σε όλες εμάς που αγαπάμε τις πολύ σκούρες αποχρώσεις. Δείχνει τέλειο τόσο αν επιλέξετε να φορέσετε σκούρα ρούχα όσο και λευκά.

Essie Nail Color Let It Bow: Λευκό, sparkling με ροζ και μπλε shimmer. Είναι απλά ονειρικό και ότι ωραιότερο για το χειμώνα.

Και αν δεν μπορείτε να αποχωριστείτε το κόκκινο

Chanel Le Vernis Longwear Nail Color, Richness: Κλασικό, αιώνιο, διαχρονικό και με υπέροχο τρόπο retro. Θυμίζει φιγούρες του παλιού Hollywood ενώ είναι εκείνο που επιλέγουν οι celebrities όταν πατάνε το κόκκινο χαλί. Είναι η μικρή πολυτέλεια που επιβάλλεται να κάνετε δώρο στον εαυτό σας τα φετινά Χριστούγεννα και θα σας συντροφεύσει καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα.

Διαβάστε ακόμη:

Τα scrub που θα χρειαστείτε μέσα στις γιορτές αλλά και τον υπόλοιπο Χειμώνα

Οι nail artists λατρεύουν να ζωγραφίζουν αστέρια στο μανικιούρ κι εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα