Αν το νεσεσέρ σας χρειάζεται ανανέωση ενόψει της νέας σεζόν δείτε τα cult προϊόντα που πρέπει να αποκτήσετε

Καλό μήνα λοιπόν. Ο Σεπτέμβριος είναι εδώ, εσείς ετοιμάζεστε για την επιστροφή σας στο γραφείο και ένα είναι το σίγουρο: Είστε μαυρισμένες και ανανεωμένες. Τα περισσότερα beauty προϊόντα που υπάρχουν στο νεσεσέρ σας είναι bronzer και χρωματιστά. Κάποια από τα οποία μάλιστα σας έχουν τελειώσει. Χρειάζεται μια ανανέωση το δίχως άλλο. Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε ούτε να σας πιάνει πανικός αφού για άλλη μια φορά έχουμε μια καταπληκτική ιδέα.

Τη νέα σεζόν στο νεσεσέρ

σας θα πάρουν την πρώτη θέση cult, κλασικά και αγαπημένα προϊόντα που θα μπορέσετε αν χρησιμοποιήσετε μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι. Είναι δοκιμασμένα στο χρόνο και τα περισσότερα αγαπημένα των celebrities.

Δείτε τα και αποφασίστε:

Too Faced Better Than Sex Mascara: Πρόκειται για το προϊόν με τις μεγαλύτερες πωλήσεις μιας και χαρίζει στις βλεφαρίδες το αποτέλεσμα που υπόσχεται. Μήκος, όγκος και δυνατό χρώμα.

Becca Shimmering Skin Perfector: Αν δεν δοκιμάσατε την λαμπερή πούδρα το καλοκαίρι δεν πειράζει, ποτέ δεν είναι αργά. Μπορείτε να την απλώνετε στην επιδερμίδα σας καθ’ όλη τη διάρκεια του φθινοπώρου αλλά και του χειμώνα. Κάθε φορά που θέλετε έξτρα λάμψη και φρεσκάδα.

Chanel Rouge Allure Velvet No 5: Κόκκινο, βελούδινο κραγιόν που θα σας χαρίζει μια ξεχωριστή πινελιά κομψότητας.

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz: Τα φρύδια έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και χρειάζεται να τα τονίσετε. Τα πλούσια και έντονα φρύδια είναι και πάλι μεγάλη τάση και θα το πετύχετε με το προϊόν που εμπιστεύονται οι celebrity make up artists.

Nars Blush, Orgasm: Αν πρέπει να επιλέξετε ένα blush δεν θα χρειαστεί σκέψη. Θα αποκτήσετε εκείνο που χρησιμοποιεί η Meghan Markle και είναι ίσως το μοναδικό τόσο διάσημο.

Moroccanoil Treatment: Τα μαλλιά σας χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα τόσο μετά τις διακοπές όσο και όταν η θερμοκρασία θα αρχίσει να κατεβαίνει. Τα τελευταία 10 χρόνια είναι το προϊόν που ενυδατώνει την τρίχα, δίνει λάμψη και προστατεύει από το φριζάρισμα.

YSL Touche Eclat: Δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι το πλέον κλασικό προϊόν για την περιοχή των ματιών και όχι μόνο. Δεν πρόκειται για ένα κονσίλερ απλά αλλά για τη φόρμουλα που φωτίζει τα μάτια και λειτουργεί παράλληλα ως highlighter.

Διαβάστε ακόμη:

Τα καλοκαιρινά beauty trends που θα υιοθετήσετε και το Φθινόπωρο

Την επόμενη σεζόν τα χείλη σας θα δείχνουν άψογα χωρίς κραγιόν

Keywords
Τυχαία Θέματα