Αν τα προϊόντα σου έχουν αυτά τα 3 συστατικά τότε πρέπει να τα προστατεύεις από τον ήλιο

Γιατί μας αρέσει τόσο πολύ το καλοκαίρι; Γιατί έχει ζέστη και μόνιμα λιακάδα! Λατρεύουμε να καθόμαστε στον ήλιο (με αντηλιακό εννοείται) αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τα προϊόντα μας. Βλέπεις, πολλά συστατικά αλλοιώνονται με την ηλιακή ακτινοβολία και τη ζέστη και έτσι τα προϊόντα μας χάνουν την δραστικότητά τους. Για να είμαστε ακριβείς, κανένα προϊόν σου δεν θα πρέπει να είναι εκτεθειμένο στον ήλιο και τη ζέστη για πολλή ώρα αλλά τα προϊόντα που έχουν τα παρακάτω 3 συστατικά δεν πρέπει να μένουν στον ήλιο ΚΑΘΟΛΟΥ!

La Roche Posay Redermic R

Ρετινόλη
Είναι το συστατικό που

περιέχουν τα περισσότερα αντιρυτιδικά προϊόντα και το λατρεύουμε. Ωστόσο, η ρετινόλη αποδομείται στον ήλιο, η υπεριώδεις ακτινοβολίες την αποσταθεροποιούν συνεπώς τα προϊόντα σου πρέπει να είναι προστατευμένα. Για τον ίδιο λόγο πρέπει να προστατεύεις και το πρόσωπό σου. Μην χρησιμοποιείς τα προϊόντα με ρετινόλη τη μέρα αλλά μόνο τη νύχτα γιατί ό, τι συμβαίνει μέσα στο μπουκάλι, συμβαίνει και στην επιφάνεια του προσώπου σου όταν κάθεσαι στον ήλιο.

Clinique Fresh Pressed 7-Day System with Pure Vitamin C

Βιταμίνη C
Όλα αυτά τα προϊόντα για τα οποία σου μιλήσαμε χθες είναι ΣΟΥΠΕΡ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ στον ήλιο και τη ζέστη γι᾽αυτό αν τα έχεις κοντά σε κάποιο παράθυρο μετακίνησέ τα σε ένα σκοτεινό και δροσερό μέρος. Η βιταμίνη C οξειδώνεται στον ήλιο και τη ζέστη και δεν είναι καθόλου αποτελεσματική. Δεδομένου λοιπόν ότι κοστίζει αρκετά ακριβά… καλύτερα να μην παίζεις μαζί της.

Caudalie Anti-Ageing Face Suncare SPF 30,

Αντηλιακό…
Η ειρωνία! Κι όμως, η φόρμουλα του αντηλιακού σου αποδομείται λίγο-λίγο όσο τα μπουκάλια σου κάθονται στον ήλιο γι᾽αυτό πρέπει να τα έχεις είτε μέσα στην τσάντα σου, είτε στη σκιά, είτε ακόμα καλύτερα, μέσα σε ένα ισοθερμικό τσαντάκι.

Διάβασε ακόμα:

Έχεις διεσταλμένους πόρους; Την πάτησες…

#BeachHairDontCare Λίγη έμπνευση για την παραλία!

Hey! Αυτές οι κρέμες μυρίζουν παραλία και ενυδατώνουν τέλεια!

Keywords
Τυχαία Θέματα