Αν ετοιμάζεστε να παντρευτείτε πρέπει να δείτε τα ωραιότερα νυφικά χτενίσματα όλων των εποχών

Ετοιμάζεστε να ντυθείτε νύφη στο τέλος της άνοιξης ή αρχές καλοκαιριού; Τέλεια! Είμαστε σίγουρες ότι το νυφικό σας ετοιμάζεται καθώς και οι περισσότερες λεπτομέρειες της τελετής όσο λιτή κι αν είναι. Το μακιγιάζ θα είναι προφανώς no make up make up look, τύπου Meghan Markle και τα μαλλιά… Τι θα γίνει με τα μαλλιά σας; Θα επιλέξετε ένα messy bun ακολουθώντας την τάση της σεζόν ή θέλετε κάτι πιο εξεζητημένο. Ίσως κάποιο εμβληματικό χτένισμα ή vintage.

Εμείς έχουμε κάποιες ιδέες και μάλιστα όχι απλά από της τάσεις της άνοιξης. Πρόκειται

για νυφικά χτενίσματα που άφησαν εποχή. Από εκείνο της Brigite Bardot μέχρι της Kate Moss.

Δεν έχετε παρά να τις δείτε ντυμένες νύφες και να επιλέξετε:

Kate Moss, 2011. Με bohemian look εμφανίστηκε στο γάμο της αποδεικνύοντας ότι ήταν, είναι και θα είναι ένα σύγχρονο hippy girl πάντα με μια glam πινελιά.

Farrah Fawcett, 1973. Πως αλλιώς θα μπορούσε παρά μόνο με το εμβληματικό της χτένισμα. Ήταν άλλωστε το σήμα-κατατεθέν της κι εκείνο που όλες οι γυναίκες τη συγκεκριμένη δεκαετία προσπάθησαν να αντιγράψουν.

Brigitte Bardot, 1959. Η συγκεκριμένη δεν χρειάστηκε να κάνει απολύτως τίποτα. Ούτε να στολίσει τα μαλλιά της ούτε να αλλάξει κάτι σε αυτά. Το τέλειο χτένισμα της έχει μείνει διαχρονικά και θα το ζηλεύουμε αιώνια.

Margherita Missoni, 2012. Ένα τέλειο up do με πλεξούδες στολισμένο με μια τιάρα. Ρομαντικό αλλά και πριγκιπικό παράλληλα.

Ingrid Bergman, 1937. To τέλειο vintage wedding hair look. Pin curls και ένα από τα ωραιότερα καπέλα ever.

Cindy Crawford, 2004. Ξυπόλητη και με ανέμελες μπούκλες. Η πιο χαλαρή νύφη που έχουμε δει. Πρόκειται για το καταλληλότερο look αν κάνετε το γάμο σας σε νησί.

Poppy Delevingne, 2014. Μια οπτασία, στ’ αλήθεια. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα hapf updo και στολισμένα με ένα στεφάνι από πλεξούδες. Απλά και ανεπιτήδευτα.

Audrey Hepburn, 1954. Με τις κλασικές της baby bangs σε πρώτο πλάνο και τα μαλλιά της στολισμένα με ένα στεφάνι από λευκά λουλούδια. Απέδειξε ότι μπορεί να είναι ρομαντική και tres chic μαζί.

Grace Kelly, 1956. Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μια και 6 δεκαετίες μετά συνεχίζει να είναι η νύφη-πρότυπο. Ο υπέρκομψος κότσος της ήταν απλά τέλειος.

Διαβάστε ακόμη:

To hair look της Blake Lively είναι ότι καλύτερο για το weekend που έρχεται αλλά και για το Καλοκαίρι!

Compact Powder: Το προιόν μακιγιάζ που αποδεικνύει ότι το καλοκαίρι είναι εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα