Αν είστε make up addict αυτά είναι τα πινέλα που πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ σας

Ανήκετε σε αυτές που πιάνει το χέρι τους και το make up σας δείχνει επαγγελματικό; Αν ναι είναι η τυχερή σας μέρα.

Γιατί θα σας προτείνουμε τα καλύτερα πινέλα της αγοράς αφού σίγουρα γνωρίζετε ότι τα σωστά εργαλεία είναι το ήμισυ του παντός.

Sephora Collection Pro Airbrush #55: Αν θα έπρεπε να αγοράσετε ένα μόνο πινέλο, τότε αυτή θα ήταν η σωστή επιλογή. Το χρησιμοποιείτε για να εφαρμόσετε ρουζ, φον ντε τεν, πούδρα και bronzer.

Too Faced Teddy Bear Hair: Η συνθετική τρίχα

τους είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα. Αν είστε φαν το contouring θα λατρέψετε το μεγαλύτερο του σετ ενώ τα μικρότερα είναι ιδανικά για σκιά ματιών, eyeliner και κονσίλερ.

Urban Decay Optical Blurring Brush: Ιδανικό για όσες δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεση τους και θέλουν να ξεμπερδεύουν με το φον ντε τεν σε δύο λεπτά. Απλώνετε την ποσότητα που θέλετε στο χέρι σας, τοποθετείτε στο πινέλο όση χρειάζεται και με κυκλικές κινήσεις το εφαρμόζετε.

Marc Jacobs Beauty Your Place Or Mine? Five-Piece Travel Brush Collection: Μόνο και μόνο για τη συσκευασία αξίζει τον κόπο. Και το περιεχόμενο όμως είναι εξαιρετικό, με πινέλα για φον ντε τεν, eyeliner, σκιά, ρουζ και πούδρα.

Kat Von D 10th Anniversary Brush Set: Η Tattoo artist που αγαπάμε. Και το σετ της που είναι συλλεκτικό ενόψει της 10ης επετείου στο χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ! Ίσως με το ειδικό πινέλο της καταφέρετε να κάνετε αυτές τις συγκλονιστικές γραμμές eyeliner που ζηλεύουμε στο instagram.

Fenty Beauty All-Over Eyeshadow Brush 200: Όλα τα προϊόντα είναι από συνθετική τρίχα και αυτό είναι η τελευταία δημιουργία, κατάλληλο για σκιά. Fluffy και απαλό απευθύνεται σε πολλούς και διαφορετικούς τρόπους εφαρμογής.

Διαβάστε ακόμη:

Ξέρετε τα 10 μυστικά για όμορφα μαλλιά;

H Dakota Johnson μας δείχνει τη ρομαντική της πλευρά στην καμπάνια του οίκου Gucci!

Keywords
Τυχαία Θέματα