Αλλαγές στους κανονισμούς για το Survivor: Δείτε ποιοι είναι οι υποψήφιοι και πως αναδείχθηκαν!

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor είχε κάποιες ανατροπές… Ο Σάκης Τανιμανίδης γνωστοποίησε στους παίκτες πριν τον αγώνα της ασυλίας ότι οι κανονισμοί αλλάζουν. Μετά το τέλος του αγωνίσματος, η ομάδα που έχασε θα προχωρήσει στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας από την οποία θα κερδίσει ένα πρόσωπο αντί για δυο που ήταν μέχρι πρότινος.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι υποψήφιοι προς αποχώρηση να είναι δύο. Ο πρώτος βγαίνει από την ψηφοφορία

της ομάδας και τον δεύτερο δείχνει ο παίκτης που κέρδισε την ατομική. Κάτι τέτοιο μπαίνει σε ισχύ λόγω του αριθμού των παικτών που έχουν απομείνει στο Survivor.

Στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε έναν αγώνα-ντέρμπι, που ανέδειξε νικητήρια ομάδα τους Μαχητές! Οι Διάσημοι έχασαν την ομαδική ασυλία ενώ την ατομική κέρδισε ο Γιώργος Χρανιώτης. Το ίδιο βράδυ οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο του νησιού όπου η ψηφοφορία ανέδειξε πρώτο υποψήφιο τον Κώστα Κοκκινάκη με έναν ψήφο διαφορά από τον Μπο. Ο δεύτερος υποψήφιος που έδειξε ο Γιώργος Χρανιώτης ήταν ο Μπο. Ο γνωστός ηθοποιός ξεκαθάρισε πως ψηφίζει με αγωνιστικά κριτήρια καθώς έχουν έρθει πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

The post Αλλαγές στους κανονισμούς για το Survivor: Δείτε ποιοι είναι οι υποψήφιοι και πως αναδείχθηκαν! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα