Αλέξης Τσίπρας: Το απoτέλεσμα του self test που έκανε και το αιχμηρό μήνυμα για την 5ήμερη καραντίνα

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Αλέξης Τσίπρας, μετά από μοριακό έλεγχο που υποβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (08/01).

Ο ίδιος είχε αναφέρει για την κατάσταση της υγείας του σε σχετική ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook την Τρίτη 11/01: «Κλείνω τρία εικοσιτετράωρα παρέα με την Όμικρον και τα συμπτώματα ευτυχώς αρχίζουν να εξασθενούν.
Έπεσε ο πυρετός και έφυγε ο ζόρικος πονοκέφαλος. Μένει

η κόπωση και η απομόνωση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους που μου έστειλαν τις ευχές και την αγάπη τους.

Να προσέχετε τον εαυτό σας, όσους αγαπάτε και όσους έρχονται σε επαφή μαζί σας. Ο ιός δεν αστειεύεται και για πολλούς δεν είναι ένα απλό συνάχι. Άρα εμβόλιο, μάσκα, αποστάσεις, ψυχραιμία. Και πάνω από όλα, αλληλεγγύη».

Σήμερα (13/01), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε με μια νέα ανάρτηση, μέσα από την οποία έκανε γνωστό πως 5 μέρες μετά τη  διάγνωση, παραμένει θετικός στον κορονοϊό. Μάλιστα, ανέφερε πως σύμφωνα με τις συστάσεις του ΕΟΔΥ, «θα μπορούσε να πάει στη Βουλή σήμερα και να κολλήσει τους συναδέλφους του».

«Ύστερα από 5 μέρες νόσησης, με βάση τον ΕΟΔΥ, θα μπορούσα να πάω σήμερα στη βουλή και να κολλήσω συναδέλφους, αφού το τεστ μου βγαίνει ακόμα θετικό.
Εγώ δε θα το κάνω, αλλά πολλοί άλλοι στην ίδια θέση είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν στη δουλειά τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…», έγραψε στη δημοσίευσε που έκανε στο Twitter.

Δείτε το tweet:

Ύστερα από 5 μέρες νόσησης, με βάση τον ΕΟΔΥ, θα μπορούσα να πάω σήμερα στη βουλή και να κολλήσω συναδέλφους, αφού το τεστ μου βγαίνει ακόμα θετικό.
Εγώ δε θα το κάνω, αλλά πολλοί άλλοι στην ίδια θέση είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν στη δουλειά τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται… pic.twitter.com/HxJIlKSSW8

Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) January 13, 2022

Διαβάστε επίσης:

Σοκάρει η αεροσυνοδός που κατέθεσε αγωγή σε γνωστό Έλληνα πλαστικό χειρουργό: «Έχω ταλαιπωρηθεί πολύ»

«Η σχέση της Μυριέλλας είναι σαν του Καρβέλα με τη Βίσση»

Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα σήμερα 13/1

Keywords
Αναζητήσεις
τσίπρας σελφ τεστ
Τυχαία Θέματα