Αλέξης Κούγιας: Το «καρφί» που πέταξε όταν εμφανίστηκε στον αέρα του ANT1 ο Λάκης Λαζόπουλος -Βίντεο

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης στέκεται απόψε (21/5) ο ΑΝΤ1, για να μεταδώσει τα αποτελέσματα της κάλπης με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής εκπομπής, ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη και τήρησε τη δική του παράδοση, να μην κάνει το παραμικρό σχόλιο μέχρι τις επτά, όπου ανακοινώθηκε το exit poll.

«Με

ρωτούν οι τηλεθεατές να πω τι θα γίνει με τον Λάκη Λαζόπουλο απόψε. Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει έτοιμο το εκλογικό του τσαντίρι ως γύφτος, ο κλασικός χαρακτήρας των παλαιών εκπομπών του. Αλλά είναι ο μόνος που τηρεί πιστά και κατά γράμμα το ότι μέχρι τις 19:00 και το exit poll, που κλείνουν οι κάλπες, δεν λέει λέξη.

Λάκη, τίποτα; Ούτε κουβέντα μέχρι της 19:00; Σε περιμένουμε με πολλή χαρά και με πολλή αγάπη γιατί πραγματικά ο χαρακτήρας αυτός είναι ένας χαρακτήρας που έλαμψε στην τηλεόραση τα προηγούμενα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου, με τον Λάκη Λαζόπουλο να κάνει… νοήματα.

Ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής, πέταξε το «καρφί» του αμέσως μετά εμφάνιση του Λάκη Λαζόπουλου, λέγοντας πως στις επτά  ο ίδιος θα έχει φύγει από το πλατό.

«Eγώ θα έχω φύγει στις 7», σχολίασε ο Αλέξης Κούγιας. «Η ώρα που βγαίνει ο Λάκης Λαζόπουλος», πρόσθεσε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος βρισκόταν επίσης πάνελ.

Θυμίζουμε ότι οι δύο άνδρες βρίσκονται σε κόντρα από το παρελθόν, η οποία ξεκίνησε την περίοδο που ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίαζε το διαζύγιο του δικηγόρου από την Εύη Βατίδου.

Διαβάστε επίσης:

Όλγα Τρέμη: Η επανεμφάνιση στην τηλεόραση μετά από τρία χρόνια

Δέσποινα Μοιραράκη: «Υπάρχει τεράστια διαδικασία για να προμηθευτείς φάρμακο, τα κατάφερα γιατί είμαι η Μοιραράκη»

Σάκης Ρουβάς: Η επί σκηνής έκπληξη στον Κωνσταντίνο Αργυρό για τα γενέθλιά του -Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα