Αλέξης Κούγιας: Οι αποκαλύψεις για τον άγριο ξυλοδαρμό του Θέμη Αδαμαντίδη

Όπως σας έχουμε γράψει, ο Θέμης Αδαμαντίδης το απόγευμα της Πέμπτης (04/07) έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση της επίθεσης που δέχτηκε ο τραγουδιστής, μίλησε στον Alpha και τον Πέτρο Καρσιώτη και αποκάλυψε τι συνέβη.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: “Ήταν μαζί με τον γιο του και πήγαιναν σε ένα ραντεβού. Τον άφησε ο γιος του, κατέβηκε ο Θέμης, ο γιος του πήγε πιο πέρα να παρκάρει γιατί δεν είχε θέση πάρκινγκ εκεί. Και όταν γύρισε βρήκε

τον πατέρα του αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο πεσμένο και να έχει χάσει τις αισθήσεις του. Έχω την κατάθεση ματωμένη. Οι αστυνομικοί, βλέποντας τη σοβαρότητα της καταστάσεώς του, του συνέστησαν να πάει στο νοσοκομείο. Και αμέσως οι γιατροί συνέστησαν αξονική τομογραφία στο κεφάλι και ακτινογραφίες θώρακος γιατί τα χτυπήματα ήταν πολύ έντονα.

Όλοι καταλαβαίνουν ότι ο Αδαμαντίδης είναι ένας μύθος του ελληνικού τραγουδιού και δυστυχώς δεν το κατάλαβε και αυτός που σχεδίασε όλη αυτή την ιστορία, τον οποίο ο Αδαμαντίδης κατονόμασε, είναι γνωστός επιχειρηματίας νυχτερινού κέντρου. Φορούσαν κράνη, δεν του είπαν τίποτα, τον χτύπησαν και το μόνο που του είπαν ήταν μια βρισιά και “φέρε τα λεφτά”. Κανείς δεν κατάλαβε ποια λεφτά.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, όμως είπε, ότι το τελευταίο τρίμηνο, κάτι που το γνωρίζω κι εγώ γιατί μου είχε ζητήσει τη βοήθειά μου, δέχεται και αυτός αλλά και ο γιος του, που είναι 21 ετών, απειλές για τις ζωές τους, γιατί υπάρχει ένας επιχειρηματίας, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει ένα ιδιωτικό συμφωνητικό στα χέρια του από το οποίο προκύπτει ότι ο Αδαμαντίδης έχει πάρει μια προκαταβολή. Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στο γραφείο μου, μου είπε ότι δεν έχει υπογράψει τέτοιο έγγραφο”.

Διαβάστε ακόμη:

Καρφιά από τον Σταμάτη Κωβαίο: “Μπήκαν άτομα στο MasterChef και προσπαθούσαν να…” 

Μαντώ Γαστεράτου: Δείτε την εγκυμονούσα παρουσιάστρια να κάνει πασαρέλα! 

Ηλίας Βρεττός: “Μάγεψε” με τις ερμηνείες του στη συναυλία για τον Μίμη Πλέσσα! 

Keywords
Τυχαία Θέματα