Αλέξης Κούγιας: «Μου προτάθηκε να αναλάβω την υπεράσπιση του Μάνου Δασκαλάκη»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega το βράδυ της Παρασκευής 1/4 σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο γνωστός ποινικολόγος δήλωσε αρχικά πως δεν έχει ξανασυναντήσει ανάλογη υπόθεση στα τόσα χρόνια της καριέρας του. «Δεν έχει προηγούμενο μία τέτοια υπόθεση δολοφονίας».

Αποκάλυψε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν τον προσέγγισε ποτέ για να αναλάβει την υπόθεσή της, ενώ σήμερα

έλαβε ένα τηλεφώνημα, μέσω του οποίου εμμέσως του προτάθηκε να αναλάβει τον Μάνο Δασκαλάκη.

Ο κ. Κούγιας απάντησε στο τηλεφώνημα λέγοντας «ας πάρει ένα τηλέφωνο στο γραφείο μου, να κλείσει ένα ραντεβού, να τον γνωρίσω αρχικά».

Σε ό,τι αφορά στην παραίτηση του συνηγόρου της κατηγορουμένης, ο κ. Κούγιας δήλωσε πως δεν συμβαίνει πρώτη φορά αυτό σε «πολύκροτες» υποθέσεις και το χαρακτήρισε ως «κακή επιλογή» καθώς από τη στιγμή που δέχεται και εκτίθεται ως υπερασπιστής ενός ανθρώπου δεν μπορεί μετά να παραιτείται, γιατί αυτομάτως δημιουργείται μία πολύ άσχημη εντύπωση για τη θέση του.

Ο ποινικολόγος τόνισε πως εάν οι γονείς τον επέλεγαν εξ’ αρχής για υπερασπιστή τους, «δεν θα είχε κανένα λόγο να αρνηθεί».

«Σε αυτές τις υποθέσεις δίνει εξετάσεις ολόκληρη η ελληνική κοινωνία, η ελληνική Δικαιοσύνη και η ελληνική Αστυνομία και είναι αδιανόητο αυτό που γίνεται, να προπηλακίζονται συνάδερφοί μου, μόνο και μόνο επειδή υπήρξαν δικηγόροι αυτής της υποθέσεως» επισήμανε ο κ. Κούγιας.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Οι κατηγορίες εις βάρος του καταρρέουν»

 Αγγελική Νικολούλη: «Η Ρούλα ήθελε η Τζωρτζίνα να πεθάνει στο νοσοκομείο για να σβήσει τις υποψίες»

 Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Για baby swimming μαζί με τα δίδυμα

Keywords
Τυχαία Θέματα