Αλέξης Γεωργούλης: «Λύνει» τη σιωπή του μετά τις πλημμύρες στον θεσσαλικό κάμπο

Ο Αλέξης Γεωργούλης «έλυσε» για πρώτη φορά τη σιωπή του μετά την καταγγελία που έγινε εις βάρος του, υπόθεση που έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Με αφορμή τις καταστροφικές πλημμύρες στον θεσσαλικό κάμπο, ο γνωστός ηθοποιός έκανε σχετική δήλωση στο «Πρωινό», αποκαλύπτοντας τις ενέργειες που έχει κάνει προκειμένου να βοηθηθούν οι πληγέντες συμπολίτες του.

Ο Αλέξης Γεωργούλης για τις καταστροφικές πλημμύρες στον θεσσαλικό κάμπο

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να εκφράσω την αμέριστη συμπαράστασή μου και τη βαθύτατη θλίψη

μου στους πληγέντες και στις οικογένειες των θυμάτων, που καλούνται αυτή τη στιγμή να δώσουν μια άνιση μάχη. Δυστυχώς, οι δυνατότητες θεσμικών παρεμβάσεων που έχουμε ως εκλεγμένοι Ευρωβουλευτές σε ότι αφορά θέματα φυσικών καταστροφών στα Κράτα Μέλη είναι περιορισμένες.

Με τη θεσμική όμως δυνατότητα των γραπτών ερωτήσεων στην επιτροπή μας δίνεται η δυνατότητα να ασκήσουμε έλεγχο ή να παρακινήσουμε τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό να δράσει άμεσα. Έθεσα, λοιπόν, με δύο γραπτές ερωτήσεις, πρώτον το ζήτημα της άμεσης αντίδρασης για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τις ολέθριες πλημμύρες στην Ελλάδα, καθώς και των καταστροφικών πυρκαγιών. Και δεύτερον το ζήτημα της πρόληψης.

Καλώς επίσης την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να χρησιμοποιήσει όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχει στη διάθεσή της ώστε να συνδράμει τις ελληνικές αρχές για γρηγορότερη δυνατή αποκατάσταση ζημιών και αποζημίωση των πληγέντων», ήταν τα λόγια του Αλέξη Γεωργούλη.

Διαβάστε ακόμα:

Super Κατερίνα: Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στον Alpha -«Θα σας εξομολογηθώ κάτι…»

Ελληνίδα ηθοποιός γέννησε το δεύτερο παιδί της!

Τριαντάφυλλος για Ναταλί Κάκκαβα: «Όποιος θέλει να το παίξει star, να κάτσει σπίτι του»

Keywords
Τυχαία Θέματα