Αλέξης Γεωργούλης: «Έκοψαν» τις σκηνές του στην ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3»; Κανένα πλάνο του στο τρέιλερ

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Αλέξης Γεωργούλης βρίσκεται στο προσκήνιο της επικαιρότητας, καθώς κατηγορείται για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση από την Ελένη Χρονοπούλου. Η υπόθεση ερευνάται από τις βελγικές αρχές, οι οποίες ζήτησαν την άρση της ασυλίας του πρώην Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στη συνέχεια εκείνος παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του και δηλώνει αθώος.

Ο γνωστός ηθοποιός, μάλιστα, είχε γίνει γνωστό πριν από καιρό πως θα πρωταγωνιστεί στην ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3», τα γυρίσματα της

οποίας πραγματοποιήθηκαν κυρίως στην Κέρκυρα. Ωστόσο, εδώ και μερικές ώρες κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της ταινία, με τον Αλέξη Γεωργούλη να μην βρίσκεται ούτε σε ένα πλάνο αυτού.

Αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση, αφού ο ίδιος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο δίπλα στην Νία Βαρντάλος. Μάλιστα, το όνομά του απουσιάζει και από το cast της ταινίας που δημοσιεύει το Imdb, γεγονός που προδίδει ότι ίσως «έκοψαν» τις σκηνές του από την ταινία λόγω της καταγγελίας.

Τι είχε δηλώσει ο Αλέξης Γεωργούλης στην Espresso για την συνεργασία του με τη Νία Βαρντάλος;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι ακόμα μία φορά με τη Νία Βαρντάλος, η οποία είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και μια εξαιρετική επαγγελματίας. Όλοι οι συντελεστές βάζουμε στην ταινία όλη μας την αγάπη και την προσοχή, όμως η Νία, η οποία και τη σκηνοθετεί και την έχει γράψει, νομίζω ότι έχει ξεπεράσει τον εαυτό της. Φυσικά τη θαυμάζω και όλες τις φορές που έχουμε συνεργαστεί μου μεταδίδει μια υπέροχη θετική ενέργεια», είχε πει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

Eurovision 2023: Η ανακοίνωση της ΕΡΤ μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον τελικό

Victor Vernicos: Η στιγμή που η ελληνική αποστολή τον «φυγαδεύει» μετά τον αποκλεισμό του από τον τελικό της Eurovision

Eurovision 2023: Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας -«Ξεφτιλιστήκαμε με το τραγούδι»

Keywords
Τυχαία Θέματα