Αλεξία Τράικο: Τα πρώτα λόγια μετά τη νίκη της στο GNTM -«Συγγνώμη, τι έχει γίνει;»

Αυλαία έριξε το βράδυ της Παρασκευής 23/12 ο πέμπτος κύκλος του GNTM, με τον πολυπόθητο τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ να κατακτά η Αλεξία Τράικο.

Σήμερα το μεσημέρι (24/12), η 19χρονη επέστρεψε στα social media και δημοσίευσε δύο InstaStories στα οποία λέει ξεκάθαρα πως δεν έχει αντιληφθεί ακόμη τι ακριβώς συνέβη, ενώ μέσα από τα σχετικά βίντεο ευχαρίστησε όλους όσους την στήριξαν σε αυτό το ταξίδι.

«Συγγνώμη, τι έχει γίνει; Μισό λίγο να το συζητήσουμε, μπας και καταλάβω επιτέλους τι έχει συμβεί. Μόλις

ξύπνησα… Φαίνεται. Πλέον έχετε μάθει τα μούτρα μου, πώς είναι όταν ξυπνάω. Τι μπορώ να πω για τα χθεσινά; Από πού να το πρωτοπιάσω ας πούμε;», αναρωτήθηκε αρχικά η Αλεξία Τράικο.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/12/221224184903_alexia1.mp4

Στη συνέχει τόνισε ότι «δεν ήθελα να ανεβάσω το κλισέ στόρι με το μαύρο φόντο και απλά να λέω ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήθελα να είναι λίγο πιο προσωπική αυτή η στιγμή. Σίγουρα θέλω να πω πάρα πολλά ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη και την αγάπη. Που με ψηφίσατε και ήσασταν εκεί.

Πήρα πάρα πολλή αγάπη, χωρίς να το καταλαβαίνω στην αρχή. Και όταν βγήκα και τα είδα, πριν τον μεγάλο τελικό, απλά είχα πάθει σοκ, δεν το πίστευα. Ήσασταν όντως εκείνη η αγκαλιά που χρειαζόμουν πάρα πολλές φορές μέσα στο σπίτι και δεν την είχα».

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/12/221224185016_alexia2.mp4

Διαβάστε ακόμα:

Πάνος Καλίδης για Survivor: «Είχα δερματικά προβλήματα για ένα χρόνο»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Φτάσανε να με ονομάζουν trash και κιτς μαζί με άλλες βλακείες»

Survivor All Star: Τα 5 νέα πρόσωπα που μπαίνουν στο ριάλιτι -Η επιστροφή Βασάλου και Χατζηανδρέου

Keywords
Τυχαία Θέματα