Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Με τη Λένα δε μιλήσαμε δημόσια για το διαζύγιο, δεν έδινα τροφή γι’ αυτό»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για διάφορες πτυχές της ζωής του, ενώ αναφέρθηκε και στο κομμάτι του διαζυγίου από τη Λένα Δροσάκη.

Στις αρχές του 2023 ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, γεγονός, όμως, που προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφό. Αυτό δεν κατέστη δυνατό και λίγο καιρό μετά είδε το φως

της δημοσιότητας η είδηση του χωρισμού τους.

Παρ’ όλα αυτά, τόσο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης όσο και η Λένα Δροσάκη δεν τοποθετήθηκαν έως σήμερα ποτέ δημόσια για την απόφαση να χωρίσουν.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλάει πρώτη φορά για το διαζύγιο από τη Λένα Δροσάκη

«Με τη Λένα Δροσάκη συζητήσαμε πώς θα διαχειριστούμε το διαζύγιο σε σχέση με τη δημοσιότητα. Εγώ και την περίοδο που είχαμε ήδη χωρίσει με τη Λένα Δροσάκη και έπρεπε να τοποθετηθώ σε κάποιες συνεντεύξεις δεν έδινα τροφή γι’ αυτό το γεγονός. Νομίζω και σε εσάς είχα έρθει. Δε μιλήσαμε δημόσια για το διαζύγιό μας, τι, να κάνουμε μια ανακοίνωση;», απάντησε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σχετικά με τον τρόπο που αντιμετώπισε το διαζύγιο, όταν δημοσιοποιήθηκε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Δουλεύαμε μαζί στην ίδια παράσταση, αυτό είχε μια τεχνική δυσκολία. Είχαμε μια επαγγελματική υποχρέωση εκείνη την περίοδο. Σκοπός μας ήταν να τελειώσει αυτή η υποχρέωση και μετά να βγει προς τα έξω ο χωρισμός μας. Από τη στιγμή που υπήρχε το θέατρο ήταν λογικό να έρθουν να μας βρούνε εκεί. Αυτές οι δύο εβδομάδες ήταν δύσκολες».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αναφέρθηκε στη φάση της ζωής που βρίσκεται τώρα – μετά το διαζύγιο από τη Λένα Δροσάκη – ενώ τόνισε πως αναλαμβάνει το κομμάτι της ευθύνης.

«Είμαι πια σε ένα άλλο μονοπάτι, πιο πολύ κοιτάζω εσωτερικά τα του οίκου μας και οτιδήποτε έχει να κάνει με το κομμάτι της δουλειάς μου και πάρα πολύ το παιδί. Σαφώς και υπάρχουν απαντήσεις για τον χωρισμό, που ακόμα και να μη συμφωνούμε, ο καθένας έχει δώσει μια απάντηση σε αυτό.

Τώρα αν φταίω εγώ, αν φταις εσύ, αν φταίει ο Χατζηπετρής, δεν έχει σημασία. Οτιδήποτε έχει να κάνει με το κομμάτι της ευθύνης ή οτιδήποτε άλλο, ναι, το έχω αναλάβει, το έχω πάρει επ’ ώμου και το κουβαλάω», εξομολογήθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στον αέρα της ΕΡΤ.

«Νομίζω πως έκανα αυτό που θα ήταν καλύτερο για μένα και την οικογένεια μου. Γιατί ότι και να λέμε παραμένει οικογένεια. Έχουν διαταραχθεί οι ισορροπίες. Το ότι χωρίσαμε δεν σημαίνει ότι όλο αυτό δεν ίσχυε. Δεν πηγαίναμε οπουδήποτε για βόλτα ή για να παριστάνουμε κάτι άλλο. Ήμασταν εκεί παρόντες, ήμουν παρών εκεί για τη Λένα και για ότι γινόταν με το οποιοδήποτε κόστος», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Ψυχούλη: Σοκάρει για την κακοκαιρία -«Το χωριό μου δεν υπάρχει πλέον»

 Ανθή Σαββάκη για Πάνο Νάτση: «Ελπίζω αυτό να μην ακουστεί μελό»

 My Style Rocks: Η πρώτη φωτογραφία με την ανανεωμένη κριτική επιτροπή και το τρέιλερ με τις παίκτριες

Keywords
Τυχαία Θέματα