Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Λένα Δροσάκη: «Ο Αναστάσης θα μας ενώνει πάντα»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη αποφάσισαν πριν από λίγο καιρό να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας. Οι δύο ηθοποιοί παραμένουν ενωμένοι για χάρη του γιου τους, Αναστάση, ωστόσο πλέον ζουν σε ξεχωριστά σπίτια.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 25/6 στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε -μεταξύ άλλων- για τα επαγγελματικά του σχέδια, την πορεία του στην υποκριτική και για τον γιο

του.

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στον αέρα του Alpha

«Ο Αναστάσης θα μας ενώνει πάντα. Είναι πάνω από όλους. Είναι ένα παιδί της πανδημίας ο Αναστάσης και γεννήθηκε στην πανδημία. Ήταν έγκυος στην πρώτη καραντίνα. Νομίζω ότι για εγκυμοσύνη και καραντίνα μπορώ να δώσω ιδέες και κωμικά και δραματικά. Επειδή ήταν κι άλλες οι συνθήκες κι εγώ δέθηκα με έναν τρόπο πολύ γρήγορα με τον Αναστάση. Ίσως σε μία άλλη κανονικότητα να μην υπήρχε αυτό το δέσιμο», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Και συνέχισε:  «Από την αρχή δεν είχα φόβο να ασχοληθώ μαζί του, να τον αλλάξω και να τον κάνω μπάνιο και τώρα που είναι ένα διάστημα που λείπω περισσότερο γιατί ανεβοκατεβαίνω στην Θεσσαλονίκη το βλέπω αυτό. Υπάρχει το δέσιμο, οπότε προχωράμε παρότι μπορεί να λείπω κάποιες ημέρες. Έχω την αίσθηση ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

Διαβάστε ακόμα:

Εκλογές 2023: Η Πόπη Τσαπανίδου έριξε την ψήφο της αγκαλιά με το εγγόνι της -Φωτογραφία

Βασίλης Κικίλιας: Αγκαλιά με την Τζένη Μπαλατσινο έξω από το εκλογικό κέντρο -Φωτογραφίες

Ξέσπασε η Φωτεινή Πετρογιάννη: «Θα μηνυθεί η συγκεκριμένη κυρία, τέλος με τα σκουπίδια κάποιων»

Keywords
Τυχαία Θέματα