Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Τους μούντζωσα και έφυγα! Τους πήγα στα δικαστήρια, αλλά δεν αποζημιώθηκα»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (10/10) ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη.

Μέσα σ’ όλα, ο ίδιος εξέφρασε την άποψή του για τα social media, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο επιλέγονται κάποιοι ηθοποιοί για τις θεατρικές παραστάσεις, ενώ μίλησε και για την αποχώρησή του από την ΕΡΤ, στην οποία παρουσίαζε το δελτίο ειδήσεων για 17 χρόνια.

«Το

internet είναι μια σπουδαία εφεύρεση και ταυτόχρονα με μία μεγάλη καταστροφή. Αυτό με τα social media που ο καθένας γράφει ό,τι θέλει, μπορεί να είναι μειονότητα αλλά να παρασύρουν τους υπολοίπους σε ακρότητες, στις οποίες είμαι εντελώς αντίθετος. Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη. Ζούμε σε μία εποχή που τα πράγματα έχουν αντιστραφεί. Ζούμε σε ένα μπάχαλο.

Έχουμε περισσότερες παραστάσεις και από το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη. Το κάθε μαγαζάκι προσπαθεί να πιαστεί από κάποιον για να φέρει τον πελάτη μέσα. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Γι’ αυτό παίρνουν αυτούς που έχουν followers. Δεν μπορώ να κάνω κάτι, προσαρμόζομαι. Η κάθε εποχή έχει τις χάρες της και τα κακά της», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός ανέφερε: «Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί με έδιωξαν από την ΕΡΤ. Ευτυχώς που με έδιωξαν γιατί άλλαξε η ζωή μου, γιατί ξεκίνησα να είμαι σε σίριαλ. Τους μούντζωσα και έφυγα. Τους πήγα στα δικαστήρια, δεν αποζημιώθηκα, μιλάμε για δημόσιο».

Διαβάστε επίσης:

Παύλος Χαϊκάλης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Μιλάμε στο τηλέφωνο, είναι ένα ζήτημα που αφορά τον ίδιο»

Ξέσπα η Φαίη: «Καλούν σε εκπομπές τον Μπέο μόνο για τα νούμερα τηλεθέασης»

Στάθης Σχίζας – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Μυστική επανασύνδεση για το ζευγάρι; Η πρώτη αντίδρασή τους

Keywords
Τυχαία Θέματα