Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απαντά στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την αμοιβή του Σχίζα στο «Survivor All Star» -Η εξομολόγηση για την υγεία του πατέρα του

Στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και στην Άννα Ζηρδέλη μίλησε σήμερα το πρωί (12/1) η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η γνωστή επιχειρηματίας και πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» αναφέρθηκε στη συμμετοχή του συντρόφου της, Στάθη Σχίζα στο «Survivor All Star», τονίζοντας πως ήδη της λείπει κι ας έχει περάσει μόλις μία εβδομάδα περίπου που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο.

Παράλληλα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι σχετικά με την αμοιβή του Στάθη Σχίζα στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ έκανε και μια από καρδιάς εξομολόγηση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του πατέρα του αγαπημένου της.

«Ήμουν στημένη στην οθόνη για την πρεμιέρα του ριάλιτι από τις 9 παρά. Πήγα τον Στάθη στα γραφεία της Acun Medya και μετά έφυγαν για το αεροδρόμιο. Κλείνουμε μία εβδομάδα τώρα που έφυγε και έχω αρχίσει να αισθάνομαι ένα κενό στο σπίτι. Είναι άδειο. Παρακολουθώ το παιχνίδι κάθε βράδυ. Νομίζω ότι ο Στάθης Σχίζας είναι δυνατός χαρακτήρας, δε νομίζω ότι θα τον έβλεπα να αποχωρεί οικειοθελώς και να τα παρατάει», είπε αρχικά.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/01/230112095309_Αλεξάνδρα-Παναγιώταρου_-Ο-Στάθης-Σχίζας-το-Survivor-All-Star-και-η-σκληρή-απάντηση-στην-Ελέτσι.mp4

Όσο για τις δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία είχε πει πως ο Στάθης Σχίζας έκανε ειδική συμφωνία προκειμένου να παίρνει 10.000 ευρώ την εβδομάδα στο παιχνίδι, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τόνισε: «Με ενόχλησε πάρα πολύ μπορώ να σου πω. Θεωρώ ότι είναι πολύ άδικο και άσχημο για έναν άνθρωπο, που παρόλο ότι ήταν ο περσινός νικητής είχε χαμηλά το κεφάλι και δέχτηκε να μπει με τα ίδια χρήματα με τους συμπαίκτες του, να βγαίνουν αυθαίρετα –γιατί από το μυαλό τους τα βγάζουν, δεν ήταν μπροστά στις υπογραφές- και να λένε ότι πήρε περισσότερα χρήματα».

Τέλος, η ίδια αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας του πατέρα του Στάθη Σχίζα, ευχόμενη να μην συμβεί κάτι όσο εκείνος βρίσκεται στο «Survivor All Star».

Διαβάστε ακόμα:

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Μου έχουν πει σε δουλειά ότι δε με παίρνουν γιατί έχω παιδιά»

Γενέθλια για τον Αποστόλη Τότσικα! Η ατάκα της Ρούλας Ρέβη για την ηλικία του

Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ιωάννα Τούνη: Ανυπομονούν να γυρίσουν σπίτι με τον γιο τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα