Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απαντά για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Στάθη Σχίζα

Πριν από μερικές ώρες έγινε γνωστό πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας σταμάτησαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον από το Instagram μετά τον χωρισμό τους, ενώ μάλιστα φαίνεται πως ένας από τους δύο έχει μπλοκάρει τον άλλον, αφού έχουν τα likes αλλά και τα tags από τις κοινές τους αναρτήσεις έχουν εξαφανιστεί.

Η κάμερα του «Πρω1νού» του ΑΝΤ1 και η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου συνάντησαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου,

η οποία ρωτήθηκε για τα unfollow. Παράλληλα, η γνωστή επιχειρηματίας απάντησε και στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

«Η κανονική ζωή είναι έξω, δεν είναι στα social media και στο Instagram, νομίζω πρέπει να το προσπεράσουμε αυτό λίγο. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ συναισθηματικός, έχω υπάρξει αρκετά χρόνια σε σχέση με τον πρώην άντρα μου που ήμασταν 7 χρόνια και τώρα με τον Στάθη, οπότε δεν έχω μάθει να κοιμάμαι μόνη μου», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Τώρα δεν είμαι πουθενά αλλού, είμαι για τον εαυτό μου, για τις δουλειές μου, για τους φίλους μου, για όλα τα καλά που έρχονται που βέβαια είναι απρόβλεπτα, ποτέ δεν ξέρεις τι σου φέρνει η ζωή. Ο καθένας αντιμετωπίζει τον πόνο του και τον χωρισμό όπως αυτός θέλει. Εγώ γενικά είμαι εργασιομανής, οπότε το έχω ρίξει στην δουλειά, αυτό είναι το φάρμακό μου. Ο καθένας το αντιμετωπίζει όπως θεωρεί καλύτερα».

Όσο για το αν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης, η απάντησε: «Στην ζωή δεν είναι τίποτα σίγουρο, το είπα και το ξαναλέω».

Διαβάστε ακόμα:

Λένα Δροσάκη: Έτσι γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια μετά το διαζύγιο από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Ιλάειρα Ζήση για Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Οι γονείς μου παραξενεύτηκαν όταν τους τον γνώρισα»

Δανάη Μπάρκα σε Αλέξη Τσίπρα: «Δεν με ακολουθείτε στο Instagram, πολλή στενοχώρια έχω πάρει»

Keywords
Τυχαία Θέματα