Αλεξάνδρα Νίκα -Κωνσταντίνος Αργυρός: Κοινές διακοπές στη Λευκάδα -Φωτογραφίες

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα να μην έχουν επιβεβαιώσει τις φήμες που τους θέλουν σε σχέση, ωστόσο οι δυο τους φαίνεται πως είναι αχώριστοι.

Σύμφωνα με όσα είχε αποκαλύψει πριν από λίγους μήνες ο Νίκος Γεωργιάδης στον αέρα του «Πρωινού μας», ο τραγουδιστής και η μελαχρινή καλλονή γνωρίστηκαν μέσω του κοινού τους φίλου, Ανέστη Ευαγγελόπουλου, σε ένα ταξίδι στην Τοσκάνη.

Αν και οι δυο τους δεν ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσα από κάποιες αναρτήσεις που έκαναν στο Instagram

αποκαλύφθηκε πως περνούν μαζί ένα μέρος των καλοκαιρινών διακοπών τους.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής και η 24χρονη κοπέλα βρέθηκαν στην όμορφη Λευκάδα και αυτό που «μαρτύρησε» το ταξίδι τους ήταν κάποια στιγμιότυπα όπου φαίνονται να κάνουν ηλεκτρικό surfboard.

Οι φωτογραφίες του ζευγαριού από τις καλοκαιρινές διακοπές του

H εξομολόγηση του τραγουδιστή για την προσωπική του ζωή

Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε δηλώσει για την προσωπική του ζωή: «Υπάρχουν καταστάσεις στο παρελθόν που έχουν αντέξει παραπάνω ή λιγότερο στον καιρό, ή κάποιες ευκαιρίες, αλλά για να μην προχώρησαν κάποιος λόγος θα υπάρχει.

Είμαι ευγνώμων για ό,τι μου έχει συμβεί. Είναι δύσκολο για κάποια κοπέλα να είναι μαζί μου. Όταν υπάρχει κατανόηση και μέσω του διαλόγου μπορούν να λυθούν τα πάντα. Αν θέλεις ναι, μπορείς να πας κάπου αλλού. Παρόλα αυτά δεν είναι εύκολο. Αλλά αυτό είναι στη ζωή μας. Υπήρχαν σχέσεις που δεν μαθεύτηκαν. Θέλω να προστατεύω τις σχέσεις μου, όχι μόνο για μένα, αλλά και για την κοπέλα». 

Διαβάστε επίσης:

Φόνοι στο καμπαναριό: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς του Alpha

Γιάννης Σπαλιάρας για κίνημα metoo: «Δεν μπορεί στον έναν χώρο να γίνεται χαμός και ο άλλος να είναι πεντακάθαρος»

Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Ζήσαμε μαζί για 17 χρόνια, η ιστορία μας τελείωσε τραγικά»

Keywords
Τυχαία Θέματα