Ακόμη κι αν είστε σίγουρες για το μήκος των μαλλιών σας θα αλλάξετε γνώμη όταν δείτε το νέο haircut της Katy Perry

Οι περισσότερες celebrities αποφάσισαν να κόψουν και να βάψουν τα μαλλιά τους μέσα στο καλοκαίρι με αποτέλεσμα σχεδόν καθημερινά να γράφουμε ένα post. Η Camila Cabello εμφανίστηκε με ένα super εντυπωσιακό μεσαίου μήκους look, η Angelina Jolie και η Kate Middleton χάρισαν ένταση στα

μαλλιά τους με τα caramel highlights και η Sandra Bullock τα έκοψε σε ένα chic lob.

Και είναι μερικές μόνο από τις stars. Tώρα ήρθε η Katy Perry να πάρει τη θέση της στο club με ένα πλατινέ bob που μας έχει εντυπωσιάσει. Την είδαμε στην τελευταία της εμφάνιση που δεν ήταν κοσμική. Κάθε άλλο μάλιστα αφού ήταν στα δικαστήρια του L.A. όπου βρέθηκε για να υποστηρίξει την αθωότητα της όσο αφορά ένα τραγούδι για το οποίο κατηγορείται ότι έχει αντιγράψει.

Πίσω στο hair look της όμως. Αποφάσισε να μακρύνει τα μαλλιά της και να τα βάψει στην απόχρωση της πλατίνας. Αποχαιρέτησε το σήμα-κατατεθέν της pixie που η ίδια έδειχνε να αγαπά πολύ. Μετά τον αρραβώνα της με τον Orlando Bloom άλλαξαν πολλά απ’ ότι φαίνεται. Και η ίδια ήθελε μια ανανέωση και μάλιστα μεγάλη. Αφήνει πίσω λοιπόν το εφηβικό της look μιας και σύντομα θα γίνει Mrs Bloom.

Ζήτησε από τον προσωπικό της hairstylist Chris Appleton, ο οποίος επιμελείται και τις αδερφές Kardashian, να δημιουργήσει ένα τέλειο platinum bob που είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν. Κι εκείνος έκανε και πάλι το θαύμα του. Της χάρισε ένα από τα ωραιότερα hair looks που έχουμε δει το φετινό καλοκαίρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Appleton (@chrisappleton1) στις 28 Απρ, 2019 στις 5:38 μμ PDT

Μετά από αυτό μάλλον θα πρέπει να το σκεφτείτε σοβαρά πλέον. Ναι τα μακριά μαλλιά είναι γοητευτικά κλασικά. Το bob όμως και μάλιστα στην απόχρωση της πλατίνας είναι εντυπωσιακό και stylish. Επίσης δεν υπάρχει καμία περίπτωση να περάσει απαρατήρητο. Μήπως να κλείσετε ραντεβού με τον κομμωτή σας πριν φύγετε κι εσείς κι εκείνος για διακοπές;

Διαβάστε ακόμη:

To μοναδικό προϊόν που πρέπει να βρίσκεται στην τσάντα σας τόσο στις διακοπές όσο και στην πόλη

Naked Manicure: Το νέο trend που έχει ξετρελάνει το Hollywood

Keywords
Τυχαία Θέματα