Άκης Πετρετζίκης-Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους και το τρυφερό μήνυμα του σεφ!

Μία από τις πιο όμορφες ημέρες της ζωής τους έζησαν στις 27/9 ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, καθώς παντρεύτηκαν και βάφτισαν τον σχεδόν τριών μηνών γιο τους!

Τα μυστήρια πραγματοποιήθηκαν σε ένα κτήμα στην περιοχή του Κορωπίου και παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι προσπάθησε να τα κρατήσει μυστικά από τα φώτα της δημοσιότητας, τελικά τα ευχάριστα νέα μαθεύτηκαν.

Το παρών στον γάμο και τη βάφτιση έδωσαν φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού ενώ το μενού επιμελήθηκε ο ίδιος ο Άκης Πετρετζίκης.

Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Αχιλλέας.

Σήμερα (30/9), πριν από λίγη ώρα, ο Άκης Πετρετζίκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τον γάμο του αλλά και την βάφτιση του γιου του, γράφοντας στην λεζάντα της ανάρτησής του ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

«27/9/2021. Η μέρα του γάμου μας με την Κωνσταντίνα και η βάφτιση του Αχιλλεάκου μας! Δεν πίστευα ποτέ πως θα νιώσω τόση ευτυχία! Το πώς περάσαμε δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια αλλά νομίζω πως μπορείτε να το καταλάβετε από τις φωτογραφίες! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές! », έγραψε χαρακτηριστικά ο σεφ.

Όπως ήταν λογικό κι επόμενο, τα likes και οι ευχές στην δημοσίευσή του πήραν… φωτιά!

View this post on Instagram

A post shared by Akis Petretzikis (@akis_petretzikis)

Διαβάστε ακόμα:

Τάσος Ιορδανίδης: «Έχω υποστεί βλέμματα φόβου από ανθρώπους λόγω της ψωρίασης»

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας»

Χριστίνα Μπόμπα: Ο λόγος που κυκλοφορεί στο σπίτι με ιατρική μάσκα και το μήνυμά της για τον κορονοϊό

Keywords
Τυχαία Θέματα