Άγριες Μέλισσες: Ξαφνική συνάντηση Λάμπρου – Βόσκαρη! Το spoiler του Πρω1νού!

Οι ιστορίες παίρνουν συνεχώς νέα τροπή στις «Άγριες Μέλισσες». Ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε αποκλειστικά στο Πρω1νό για τις εξελίξεις στην σειρά κάνοντας ένα spoiler για μια επεισοδιακή συνάντηση ανάμεσα στον Λάμπρο και στον Βόσκαρη

Η Ελένη έχει υποταχθεί στις ορέξεις του Βόσκαρη, αλλά όλο αυτό κρύβει από πίσω μια τακτική. Η Ελένη δεν θέλει φυσικά να παραμείνει για πάντα σε αυτή την κατάσταση, αλλά δεν μπορεί να μοιραστεί και με κανέναν εκτός φυλακής αυτό της το μυστικό.

Ο Λάμπρος θα δεχτεί ένα ανώνυμο τηλεφώνημα για

μια συνάντηση. Ο Μάνος Βόσκαρης θα συναντηθεί με τον Λάμπρο και η συνάντηση αυτή θα έχει μεγάλη ένταση, αλλά κανένας από τους δύο δεν θα ανοίξει τα χαρτιά του για το τι συμβαίνει στη φυλακή και την κόλαση που περνά η Ελένη.

Ο Λάμπρος πιέζει την Ελένη να του πει τι συμβαίνει, αλλά δεν θα δούμε κάτι τέτοιο προς το παρόν. Ωστόσο, ο Λάμπρος επικεντρώνεται στο να αποκαλύψει ποια είναι η σχέση που υπάρχει ανάμεσα στον Βόσκαρη και στους Σεβαστούς.

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 28

Η Ασημίνα ανησυχεί πολύ για την επιρροή που ασκεί η Μυρσίνη στην ανατροφή του γιου της κι αποφασίζει να φτιάξει μια νέα καθημερινότητα για εκείνον στα δικά της πρότυπα. Η Δρόσω πολιορκείται από τον Φίλιππο ενώ η μαντάμ Κούλα την ενθαρρύνει να φτιάξει μια νέα ζωή, στο πλευρό του πλούσιου αυτού άντρα.

Η Σοφούλα, πληγωμένη από την απόρριψη του Λάμπρου, τα χάνει όταν μαθαίνει πως ο Άγγελος ενδιαφέρεται για εκείνη. Ο Κωνσταντής ανακαλύπτει πως ο Μελέτης και η Πηνελόπη συνεχίζουν να βρίσκονται και δίνει τελεσίγραφο στον Μελέτη ενώ το Διαφάνι υποδέχεται την απρόσμενη άφιξη ενός άντρα.

Η Βιολέτα και ο Λάμπρος ενημερώνουν τον Μιλτιάδη πως θα περάσει από επιτροπή προκειμένου να γυρίσει σπίτι του, όμως η κατάστασή του, τους ανησυχεί. Η Ελένη οδηγείται στην απομόνωση, μετά την επίθεσή της στον Βόσκαρη, περνώντας ξανά μια κόλαση στα χέρια του. Εκεί, όμως, θα δεχτεί μια αναπάντεχη επίσκεψη από το Διαφάνι.

Δείτε τα πλάνα από το αποκλειστικό απόσπασμα του Πρω1νού από το αποψινό επεισόδιο και όσα αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας για τις εξελίξεις:

 

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Καπουτζίδης: «Βίωσα την καραντίνα με τον σύντροφό μου στην Αίγινα»

Πρω1νό – Αποκλειστικό: Η επική αντίδραση της Άννυς από το Bachelor για τη λιποθυμία της Αντζελίνας

Βίκυ Σταμάτη: «Αυτό που έπαθα ήταν ένας αθόρυβος εχθρός, ο οποίος ονομάζεται έμφραγμα…»

Keywords
Τυχαία Θέματα