Άγριες Μέλισσες: Παντρεύτηκε ηθοποιός της σειράς -Η πρώτη φωτογραφία από τον γάμο του

Τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του, Βάλια Ψωμιάδη, ανέβηκε ο Άγγελος Ανδριόπουλος.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο ηθοποιός, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τον γάμο τους.

Όπως θα δείτε, στη φωτογραφία απεικονίζεται το ζευγάρι τη στιγμή που οι καλεσμένοι τους πετούσαν ρύζι έξω από την εκκλησία.

«Καλό

βίο να έχουμε συνοδοιπόρε μου. Δίπλα ο ένας στον άλλον, με το γέλιο μας και με το δάκρυ μας, με την επιμονή μας, την υπομονή μας, με την αλληλοκατανόηση και την αγάπη θα περπατήσουμε μέσα σε αυτό που λέμε ζωή κι όπου μας βγάλει. Εκεί θα είμαι, εκεί, μισό βήμα παραπίσω να προσέχω μην πέσεις. Μα κι αν πέσεις, εκεί θα είμαι, εκεί, να σου απλώσω το χέρι μου να σηκωθείς.

(Απόσπασμα)
Καιρός πάει πολύς που αγάπησα το ηλιόλουστο σώμα σου, το μαργαριταρένιο. Και πιστεύω έτσι πως εγώ είμαι ο κύριος του σύμπαντος όλου. Θα σου φέρω απ’ τα βουνά λουλούδια εξαίσια, κλέλιες, ζουμπούλια και βελανίδια γεράνια, κι ένα κοφίνι φιλιά. Θέλω να κάνω μαζί σου αυτό που κάνει κι η άνοιξη στις κερασιές. Π.Νερούδα», έγραψε ο Άγγελος Ανδριόπουλος στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Θυμίζουμε ότι ο ηθοποιός συμμετείχε στην σειρά του Αnt1, «Άγριες Μέλισσες» και υποδυόταν τον “Αλέξη”, ενώ πρωταγωνιστούσε και στην παράσταση «Λεωφορείον ο πόθος», στο Εθνικό θέατρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelos_Andriopoulos (@angelos_andriopoulos)

Διαβάστε επίσης: 

Μαρία Ηλιάκη: Ατύχημα για την παρουσιάστρια -Τι συνέβη;

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός εγκαταλείπει οριστικά την υποκριτική -«Καλύτερα να μη με δείτε να ξεχνάω τα λόγια μου»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη -Κωνσταντίνος Βασάλος: Η κίνηση στα social media που βάζει τέλος στις φήμες χωρισμού

Keywords
Τυχαία Θέματα