Άγριες Μέλισσες-Spoiler: Ο Τάκης θα αποκαλύψει ότι η Δρόσω είναι η μητέρα του μικρού Σέργιου-Χαμός στο σπίτι των Σεβαστών

Απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο των “Άγριων Μελισσών” προβλήθηκε στο “Πρω1νό” και στη συνέχεια ο Αλέξης Μίχας έκανε spoiler για τη συνέχεια της σειράς!

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ο Τάκης θα αποκαλύψει την αλήθεια για το ποια είναι η μητέρα του μικρού Σέργιου και στο σπίτι των Σεβαστών θα προκληθεί χαμός. Μάλιστα, η Ασημίνα θα φύγει από το Διαφάνι, μαζί με το παιδί.

“Ο Τάκης θα αποκαλύψει τα πάντα. Θα αποκαλύψει και την αλήθεια για τον μικρό Σέργιο, ότι είναι παιδί της Δρόσως και όχι της Ασημίνας. Όταν θα το μάθει ο Δούκας θα γίνει χαμός! Η Ασημίνα θα καταρρεύσει

και θα πάρει μια παράτολμη απόφαση. Θα φύγει από το Διαφάνι μαζί με τον μικρό Σέργιο. Θα έχει ‘συνεργό’ σε αυτή της την απόφαση, τον Μπάμπη. Θα τη βοηθήσει να φύγει από το χωριό και θα πάει σε μια εγκαταλελειμμένη κατοικία στην επαρχία Θεσσαλίας, έξω από το Διαφάνι. Ο Νικηφόρος και οι Σεβαστοί θα πάθουν σοκ και θα ψάχνουν όλοι να τη βρουν. Η πρώτη που θα την εντοπίσει θα είναι η Ελένη, όμως σε πρώτη φάση δεν θα καταφέρει να την πείσει να επιστρέψει στο χωριό.”, ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Γιώργος Ασημακόπουλος: Η κολλητή του αποκαλύπτει στο “Πρω1νό” εάν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις!

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz μόλις παντρεύτηκε-Οι πρώτες εικόνες!

Αυτός είναι ο ηθοποιός που εισβάλλει στο “Καφέ της Χαράς”-Ο ρόλος που θα ενσαρκώσει!

Keywords
Τυχαία Θέματα