Αγνώριστος ο Γιώργος Αγγελόπουλος στα γυρίσματα της ταινίας “ΧΑΛΒΑΗ 5-0”-Δείτε τις φωτογραφίες

Ο Μάρκος Σεφερλής ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ότι ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας του, «ΧΑΛΒΑΗ 5 – 0».

Μάλιστα, έκανε γνωστά και τα ονόματα των ατόμων που θα πρωταγωνιστήσουν και ανάμεσα σε αυτά, είναι και το δικό του Γιώργου Αγγελόπουλου. «Άρχισαν τα γυρίσματα της τρελής κωμωδίας «ΧΑΛΒΑΗ 5 – 0» με Γιάννη Ζουγανέλη, Ελένη Καστάνη, Απόστολο Γκλέτσο,

Γιώργο Αγγελόπουλο, Γιάννη Καπετάνιο, Έλενα Τσαβαλιά, Δημήτρη Τζουμάκη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Βίκυ Κάβουρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Νίκο Βουρλιώτη και πολλούς άλλους! Καλή μας αρχή και καλή μας επιτυχία!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του ο Μάρκος Σεφερλής.

Δείτε ΕΔΩ τη δημοσίευση.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δημοσίευσε τις πρώτες του φωτογραφίες από τα γυρίσματα και είναι πραγματικά αγνώριστος. Με νέο χτένισμα στα μαλλιά του, ξυρισμένος και φορώντας μεγάλα γυαλιά μυωπίας, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό.

Μάλιστα, μέσω της λεζάντας στο ένα στιγμιότυπο που ανάρτησε στο Instagram, έγραψε και για τον ρόλο του: «Ο Ιατροδικαστής Καρόζης Τα γυρίσματα για την ταινία ΧΑΛΒΑΗ 5-0 ξεκίνησαν (θα πω μόνο ότι οι σκηνές “βγαίνουν” πολύ δύσκολα λόγω γέλιου ) Καλή μας αρχή »!

Δείτε τις φωτογραφίες:

View this post on Instagram

A post shared by Giorgos Angelopoulos (@official_danos_ga) on Aug 2, 2019 at 11:12am PDT

Διαβάστε ακόμη:

Η προειδοποίηση της Ελένης Μενεγάκη σε όσους σκέφτονται να επισκεφτούν τα Άχλα! 

Φώτος Πιττάτζης: Μιλάει πρώτη φορά για το χωρισμό του από τη Νικολέττα Καρρά 

Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει με μαγιό και στέλνει μήνυμα! 

Keywords
Τυχαία Θέματα