Αυτός ο κότσος της Bella Hadid είναι το πιο συγκλονιστικό χτένισμα που είδαμε τις τελευταίες μέρες

H Bella Hadid μεταμορφώθηκε σε Πριγκίπισσα της Αραβίας αλλά και σε Ιταλίδα Diva για τις ανάγκες φωτογράφησης στο τελευταίο τεύχος του αραβικού Harper’s Bazaar.

Όπως ήταν αναμενόμενο είναι εντυπωσιακή τόσο στο εξώφυλλο όσο και στις σελίδες του περιοδικού με την Oscar de la Renta δημιουργία και τα Bulgari

κοσμήματα.

Την παράσταση όμως έκλεψε ο τεράστιος κότσος που δημιούργησε ο hair stylist Joey George, χρησιμοποιώντας σαφώς πολλά, μα πάρα πολλά extensions.

Ο hairstylist μάλιστα στο σχόλιο του στο instagram άφησε να εννοηθεί ότι χρειάστηκε (εκτός από extensions) και ζεστή κόλλα για να ενώσει τους κότσους μεταξύ τους, κάτι που δεν ισχύει (αυτό έλειπε).

Πάντως έχουμε να πούμε ότι οι hairstylists το έχουν ανεβάσει το επίπεδο, η φαντασία τους έχει φτάσει σε άλλη διάσταση και τα χτενίσματα είναι έργα τέχνης.

Αν μάλιστα πρόκειται να τα δημιουργήσουν και σε τέτοια κεφάλια, όπως της Bella Hadid, το αποτέλεσμα είναι αριστούργημα! Μια δεύτερη σκέψη μας ήρθε όταν το είδαμε (πέρα από το ωραίο του πράγματος): Δεν πονάει;

Τι τραβάνε κι αυτά τα top models…


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joey George (@joeygeorge) στις 4 Οκτ, 2018 στις 11:34 πμ PDT


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα