Αυτός είναι ο λόγος που οι άνδρες αποχωρούν από μια σχέση ακόμα και αν υπάρχει χημεία (Μέρος Ι)

Το σενάριο το ξέρεις! Τον γνώρισες, βγήκατε μερικά ραντεβού, όλα πήγαιναν καλά και ξαφνικά αυτός εξαφανίζεται. Πριν σκεφτείς και αποφασίσεις τι θα κάνεις μάθε το ζώδιό του για να τον κατανοήσεις καλύτερα!

#Κριός
Αν ένας Κριός σταματήσει την επικοινωνία μαζί σου τότε δεν υπάρχει λόγος να επιμείνεις. Οι κριοί είναι πολύ επίμονα ζώδια και όταν παίρνουν τις αποφάσεις τους δεν κάνουν εύκολα πίσω.

#Ταύρος
Οι Ταύροι είναι συνήθως πιο επικοινωνιακοί και αν θεωρήσουν

πως κάτι δεν πηγαίνει καλά μεταξύ σας θα σας το πούνε. Το ότι αποχωρούν από μια σχέση δεν σημαίνει πως δεν πρόκειται να ξαναγυρίσουν. Αλλά μπορεί να πάρει μήνες ή χρόνια για να το αποφασίσουν.

#Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι αλλάζουν εύκολα γνώμη και επηρρεάζονται πολύ από τα συναισθήματά τους. Μπορεί να σου λένε όμορφα λόγια και να μην ισχύουν στο 100%. Γι’αυτό παρατήρησε τις πράξεις τους και όχι αυτά που λένε. Από αυτές θα καταλάβεις τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ σας. Αν δεις κάτι που δεν σου αρέσει τότε απλά ίσως θα πρέπει να αποχωρήσεις γιατί οι Δίδυμοι δεν φεύγουν εύκολα από μια σχέση ακόμα και αν δεν νιώθουν 100% καλά μέσα σε αυτήν.

#Καρκίνος
Αν ένας Καρκίνος αποχωρήσει από μια σχέση δεν σημαίνει πάντα ότι δεν τον ενδιαφέρεις. Μπορεί να φοβήθηκε τη δέσμευση και τη συχνή επαφή σας. Δώστου να κατλάβει ότι τα πράγματα μπορούν να κυλίσουν πιο χαλαρά και θα εντυπωσιαστείς με την αντίδρασή του. Όσο πιο χαλαρή σε δει τόσο πιο εύκολα θα πειστεί ότι αξίζει να δοκιμάσει να είστε και πάλι μαζί.

Μπες στο faysbook.gr για να δεις αύριο και τα υπόλοιπα ζώδια.

Διαβάστε ακόμα: Πρω1νό 13/05 – Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα – VIDEO

Ζώδια: Αυτά είναι τα πράγματα που θα σας κάνουν να μετανιώσετε σε κάποια φάση της ζωής σας!- Μπορείς να τα ανακαλύψεις εδώ

Ζώδια και πρώην σύντροφος: Θες να του χαλάσεις τι διάθεση; Να τι πρέπει να του πεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα