Αυτό το πουκάμισο αποτελεί τη Νο1 τάση του Φθινοπώρου -Μπορείς να το φορέσεις από τώρα!

Εδώ και περίπου ένα μήνα έχουμε εντοπίσει μια ακόμα τάση που μας αρέσει πολύ και φυσικά θέλουμε να την μοιραστούμε μαζί σου! Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να την μάθεις και εσύ και να επενδύσεις σε αυτήν όταν σου δοθεί η ευκαιρία.

Αναφερόμαστε στο ριγέ πουκάμισο που είναι αρκετά εμπνευσμένο από το πουκάμισο του παππού που σύντομα θα το δεις παντού -την αρχή έκαναν φυσικά οι πιο γνωστές influencers, Ελληνίδες και ξένες.

#Η Έλενα Γαλυφά λατρεύει ήδη αυτό το trend και επιλέγει το ριγέ oversized πουκάμισό της και για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της, όταν θέλει να ολοκληρώσει

ένα basic σύνολο με τον ωραιότερο τρόπο.

View this post on Instagram

Δεν θέλει πολλά μια ψυχή για να αισθανθεί.. Έναν γλυκό λόγο.. Μια ευχή.. Μια αγκαλιά, ένα χαμόγελο! Και κάπως έτσι ζωγραφίστηκε η ημέρα μου, με τόση αγάπη και τόση θετική ενέργεια.. Το ευχαριστώ είναι λίγο και αν σας έλεγα ότι δεν το είχα ανάγκη θα ήταν ψέμα.. Μακάρι να μπορούσε να χωρέσει το συναίσθημα μου σε μια φωτογραφία, αλλά είναι αδύνατον γιατί είστε όλοι υπέροχοι και νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη!!! Εύχομαι σε όλους να μοιράζεστε όμορφα συναισθήματα, η ζωή είναι ασήμαντη χωρίς αυτά.. Χρόνια πολλά Κώστα και Ελένη #THANKYOU #happynameday

A post shared by E L E N A • G A L I FA (@elenagalifa) on May 21, 2020 at 10:57am PDT

H Nεφάλη Γεωργαλά δοκιμάζει την ίδια τάση αλλά σε πιο έντονα χρώματα και ταιριάζει το πουκάμισό της με ψάθινη τσάντα και πέδιλα.

View this post on Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα