Αυτό το νέο clean beauty brand αξίζει να το ανακαλύψεις!

Το clean beauty ήρθε για να μείνει και να υποστηρίξει με όλες τις δυνάμεις του όχι μόνο την ομορφιά μας αλλά και την ομορφιά και, κυρίως, το μέλλον του πλανήτη!

Αγαπάμε κάθε νέα άφιξη που αντιμετωπίζει με σοβαρότητα αυτή την φιλοσοφία της “καθαρής ομορφιάς” και όχι απλά ως άλλη μια τάση, και ένα τέτοιο brand που μόλις ήρθε στην Ελλάδα,

είναι η Goodin! Πρόκειται για μια πράσινη σειρά περιποίησης, που παράγεται με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον και εστιάζει σε επιλεγμένα συστατικά από υλικά με σούπερ αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Goodin By Nature (@goodinbynature)

Προσηλωμένη στη βιωσιμότητα, την αγάπη για το περιβάλλον και την ανάδειξη της αγνής ομορφιάς, η Goodin προσφέρει απόλυτα ηθικές λύσεις αξιοποιώντας τα αντιοξειδωτικά συστατικά, την πανίσχυρη δύναμη της φύσης, ώστε να προσφέρει μια πιο σφριγηλή και ενυδατωμένη όψη αναδεικνύοντας τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας.

Όλα τα προϊόντα του brand αποτελούνται από 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, σε ποσοστό άνω των 70% συστατικών βιολογικής προέλευσης, απόλυτα vegan, cruelty free, χωρίς γλουτένη, με 100% φυσικό άρωμα και δερματολογικά ελεγμένα. Οι πράσινες συνθέσεις τους βασίζονται σε ισχυρές αντιοξειδωτικές ουσίες που συναντάμε στο φραγκόσυκο, acai, ρόδι, πράσινο τσάι, σπιρουλίνα και δημιουργούν μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης που περιλαμβάνει λύσεις για το πρόσωπο και το σώμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Goodin By Nature (@goodinbynature)

Παράλληλα, η Goodin μέσα από τη σειρά προϊόντων της φροντίζει για τον πλανήτη και προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλίσει πως κάθε καταναλωτής θα αφήσει όσο πιο μικρό αποτύπωμα άνθρακα γίνεται. Στο πλαίσιο αυτό όλες οι συσκευασίες των προϊόντων της κατασκευάζονται από βιολογικό ζαχαροκάλαμο, ανακυκλωμένο πλαστικό, ενώ οι χάρτινες συσκευασίες των προϊόντων προμηθεύονται με υπεύθυνο τρόπο, ώστε και οι καταναλωτές να ανακυκλώνουν ή επαναχρησιμοποιούν τις συσκευασίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Goodin By Nature (@goodinbynature)

Επιπλέον για κάθε προϊόν που πωλείται, η Goodin σε συνεργασία με τον οργανισμό Tree Nation, συμβάλλει στην αναδάσωση περιοχών, μέσω δενδροφυτεύσεων. Είναι γνωστό ότι η αναδάσωση είναι ένας από τους βέλτιστους τρόπους πρόληψης της κλιματικής αλλαγής ενώ βοηθάει στην προσπάθεια ανοικοδόμησης των βιότοπων που προστατεύουν σημαντικά είδη ζώων.

Τα προϊόντα Goodin για το πρόσωπο και το σώμα θα τα βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα Hondos Center & στο hondoscenter.com.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Dior Cruise 2022: Μάθαμε όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για το μακιγιάζ των μοντέλων!

Dior Cruise 2022: Πέρλες και λάμψη στα beauty looks που “περπάτησαν ” στο Καλλιμάρμαρο

Το floral λάδι σώματος που λατρεύουν οι Γαλλίδες, έγινε άρωμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα