Αυτό το “έξυπνο” blush έχει γίνει viral στο TikTok!

Κάθε φορά που μπαίνουμε στο TikTok ξέρουμε εκ των προτέρων α) πού θα περάσουμε τον ελεύθερο χρόνο μας (εντάξει, όχι κάθε φορά αλλά σίγουρα τις περισσότερες φορές) και β) ότι η wish list μας θα μεγαλώσει κατά ένα (τουλάχιστον) beauty προϊόν.

Ένα τέτοιο προϊόν, που αυτή τη στιγμή είναι viral στο TikTok, είναι το Dior Backstage Rosy Glow, ένα limited blush που είναι το “μυστικό όπλο των makeup artists

για να δώσουν αυτό το φρέσκο, glowy, ροδαλό χρώμα στην επιδερμίδα”, σύμφωνα με τον Οίκο. Δεν είναι τυχαίο πως είναι αγαπημένο της Kylie Jenner ενώ και οι TikTokers έρχονται για να το επιβεβαιώσουν πανηγυρικά.

Τι το κάνει τόσο ξεχωριστό (και ποθητό) σε σχέση με άλλα blush; Ότι βασίζεται σε μια μοναδική τεχνολογία που ζωηρεύει τον φυσικό ροδαλό τόνο της κάθε επιδερμίδας που αγκαλιάζει – πιο συγκεκριμένα, προσαρμόζεται στη θερμοκρασία και τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος ώστε να χαρίσει ένα custom αποτέλεσμα χρώματος.

Αν λοιπόν, ψάχνεις για ένα ροζ ή ένα κοραλί blush που να μην είναι περισσότερο ζωηρό από όσο σου πηγαίνει αλλά να έρχεται ακριβώς στα μέτρα σου, το Dior Backstage Rosy ή Coral Glow, αντίστοιχα, είναι μια από τις πιο ασφαλείς και tried & tested επιλογές! Extra tip: μην ξαφνιαστείς αν δεν δεις αμέσως το χρώμα να αναδύεται στα ζυγωματικά σου – η τεχνολογία αυτή θέλει λίγα λεπτά ώστε να προσαρμοστεί στα ιδιαίτερα δεδομένα της επιδερμίδας σου και να αποδώσει ακριβώς το φυσικό ροδαλό χρώμα σου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Makeup (@diormakeup)

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Victoria Beckham: Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που κάνει στην πρωινή skincare ρουτίνα της!

Rihanna: Η είδηση… “βόμβα” που έχει αναστατώσει την beauty κοινότητα

DIY: Φτιάξε μια πανεύκολη μάσκα με ροδάκινο για λαμπερή επιδερμίδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα