Αυτό το χρώμα στο βερνίκι νυχιών κάνει τα χέρια σου να δείχνουν πιο νεανικά!

Οι έρευνες λένε ότι οι γυναίκες που βάφουν τα νύχια τους θεωρούνται από τους άλλους νεότερες απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα! Όμως, πριν σπεύσεις προς το πρώτο βερνίκι νυχιών που θα βρεις μπροστά σου, θα πρέπει επίσης να λάβεις υπόψη σου το εξής: Κάποιες αποχρώσεις μπορούν να τραβήξουν την προσοχή ακριβώς εκεί που δεν την θέλεις (aka σε σημάδια γήρανσης στα χέρια) ενώ κάποιες άλλες έχουν την “μαγική” ιδιότητα να κάνουν ακριβώς το αντίθετο: να δείχνουν τα χέρια σου πιο νεανικά!

Ίσως περνάει από το μυαλό σου ότι οι απαλές, ντελικάτες αποχρώσεις -όπως οι nude ή οι παστέλ ροζ- είναι εκείνες

που πετυχαίνουν αυτό το αποτέλεσμα αλλά όπως τελικά αποδεικνύεται αυτό δεν ισχύει. Οι φυσικές αποχρώσεις που είναι κοντά στον τόνο της επιδερμίδας επιτρέπουν στο βλέμμα απλώς να…υπερπηδήσει τα νύχια και να εστιάσει σε “προβληματικές” περιοχές όπως φλέβες, ρυτίδες ή δυσχρωμίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OPI (@opi)

Ποιές είναι λοιπόν αυτές οι αποχρώσεις που μπορούν να δώσουν έξτρα πόντους στην εικόνα των χεριών μας; Σύμφωνα με τους experts, oι πορτοκαλί και οι ροδακινί αποχρώσεις είναι οι ιδανικές, καθώς και τα χρώματα που έχουν μέσα τους πορτοκαλί τόνους όπως κάποια κόκκινα ή κοραλί – τραβούν την προσοχή μακριά από τυχόν σημάδια γήρανσης και αναδεικνύουν τη φυσική φωτεινότητα της επιδερμίδας. «Το πορτοκαλί είναι ένα νεανικό, φωτεινό χρώμα που ανεβάζει τη διάθεση και αποσπά το βλέμμα από τις κηλίδες, τις φλέβες και τις ρυτίδες» παρατηρεί και η celebrity manicurist Deborah Lippmann.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη essie (@essie)

Με τις ευλογίες των ειδικών, λοιπόν, διάλεξε άφοβα την πιο ταιριαστή και αγαπημένη σου πορτοκαλί απόχρωση – τέλεια για το καλοκαίρι!- και μην ξεχνάς μερικά ακόμη χρήσιμα tips για νεανικά χέρια:

–  Να φοράς πάντα αντηλιακό και στα χέρια σου, όπως ακριβώς και στο πρόσωπό σου όταν βγαίνεις στον ήλιο– Μην αφήνεις τα χέρια σου γυμνά όταν κάνεις δουλειές του σπιτιού (όπως πλύσιμο των πιάτων κλπ) γιατί παραμονεύει η αφυδάτωση που προκαλεί πρόωρη γήρανση– Κάνε απολέπιση στα χέρια σου 2 φορές την εβδομάδα για να διώξεις τα νεκρά κύτταρα και συνέχισε με μια θρεπτική, αντιγηραντική ενυδατική κρέμα χεριών.– Θυμήσου ότι το οβάλ σχήμα νυχιών κάνει τα δάχτυλα να δείχνουν πιο μακριά και τα χέρια πιο νεανικά– Περιποιήσου τα πετσάκια και τις παρονυχίδες. «Τα καθαρά και φροντισμένα με ένα manicure νύχια -με ή χωρίς βερνίκι- βοηθούν πάντα τα χέρια να δείχνουν πιο νεανικά» τονίζει η Deborah Lippmann, κορυφαία nail expert του Hollywood.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Η Kate Winslet έχει αυτό το iconic προϊόν στο μπάνιο της από… πάντα!

Η καλοκαιρινή συλλογή της diptyque είναι ένα μαγικό ταξίδι στη Μεσόγειο

Kate Moss: Αποκάλυψε το χειρότερο beauty λάθος που εξακολουθεί να κάνει!

Keywords
Τυχαία Θέματα