Αυτό το απλό τρικ θα δώσει στο makeup σου πιο φωτεινό τελείωμα!

Ένα ακόμα πολύ ενδιαφέρον hack βρίσκεται στα πιο δημοφιλή βίντεο του TikTok αυτή τη στιγμή και δικαίως, αφού υπόσχεται πως με έναν πολύ απλό τρόπο δίνει σε οποιοδήποτε foundation αυτό που όλες θέλουμε: φυσικό, φωτεινό τελείωμα. 

Το βίντεο της @milly_chan, όπου δείχνει step by step τον τρόπο, μετράει ήδη πάνω από 2 εκατομμύρια views και δεν έχει τίποτε εξεζητημένο – εκτός από το γεγονός ότι… “αραιώνει” το makeup της με setting spray πριν το απλώσει στο πρόσωπό της,

μια κίνηση που ενισχύει το φωτεινό φινίρισμα όπως βλέπουμε στο τελικό αποτέλεσμα ενώ παράλληλα ελαχιστοποιεί την πιθανότητα να “σπάσει” το makeup μέσα στη μέρα.

Η Milly ξεκινάει προετοιμάζοντας την επιδερμίδα της με primer και μετά ρίχνει μια μικρή ποσότητα makeup σε μια παλέτα μίξης. Έπειτα, ψεκάζει μια μικρή ποσότητα setting spray πάνω στο makeup και αναμειγνύει τα δύο προϊόντα πάνω στην παλέτα για να “αραιώσει” τη βάση της.

Επόμενο βήμα: παίρνει με ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ μια μικρή ποσότητα από το αραιωμένο πλέον makeup και το απλώνει ταμποναριστά στο πρόσωπό της, δημιουργώντας μια λεπτή στρώση βάσης. Κάνει το ίδιο και με το concealer και μετά, περνάει όλο το πρόσωπό της με ένα καθαρό σφουγγαράκι μακιγιάζ, ώστε το προϊόν να γίνει κυριολεκτικά ένα με την επιδερμίδα.

Η διαδικασία δεν τελειώνει εδώ: η Milly συνεχίζει εφαρμόζοντας πούδρα σε σκόνη μόνο σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου της δηλαδή κάτω από τα μάτια, το μέτωπο και το πηγούνι, ώστε να αποφύγει το caking. Στο υπόλοιπο πρόσωπο απλώνει άλλα προϊόντα με υφή πούδρας, συγκεκριμένα ρουζ σε σκόνη και highlighter ψηλά στα ζυγωματικά και την άκρη της μύτης. Ολοκληρώνει τη διαδικασία με ένα πέπλο setting spray σε όλο το πρόσωπο, το οποίο μάλιστα βοηθάει να στεγνώσει πιο γρήγορα με ένα ανεμιστηράκι χειρός – και πράγματι, το τελικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακά και φυσικά φωτεινό, χωρίς κανένα beauty φίλτρο!

Δες το βίντεο εδώ 

Photo by Rosdiana Ciaravolo/Getty Images

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Η Natalie Portman είναι πιο όμορφη από ποτέ στην καμπάνια για το νέο Miss Dior!

3 λάθη που ίσως κάνεις με την ενυδατική κρέμα σώματος

10 top ενυδατικές μάσκες που θα αναζωογονήσουν την επιδερμίδα σου μετά τις διακοπές

Keywords
Τυχαία Θέματα