Αυτό είναι το νέο άρωμα που θα ξετρελάνει τον αγαπημένο σας!

Αν ακόμη προσπαθείτε να βρείτε το δώρο που θα κάνετε στον αγαπημένο σας τις φετινές γιορτές εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τις καλύτερες ιδέες.

Και η σημερινή είναι ένα νέο άρωμα που θα τον ξετρελάνει. Κλείνει στη συσκευασία του τα πιο ιδιαίτερα συστατικά και στη συνέχεια θα μάθετε τα πάντα για την εσάνς της.

Ξύλο, υπάρχει στη Γη με τη μορφή των δέντρων, συμβολίζοντας τον δεσμό του ανθρώπου με την Γη, με το εδώ και το τώρα, με το μέρος που συνεχώς καλείται να θυμηθεί ξεφεύγοντας από την ζωή στην πόλη και να ξανασυνδεθεί μαζί του.

Ένα παιχνίδι ισορροπίας που αποτυπώνεται

με την έντονη ξυλώδη υπογραφή του Bvlgari Man Wood Essence. Και τέλος, για να επεκταθεί η συλλογή και να αναδειχθούν τα ζωτικά στοιχεία, άλλο ένα στοιχείο προστέθηκε στην συλλογή.

Ο Οίκος Bvlgari ανεβαίνει σε μια από τις υψηλότερες κορυφές του κόσμου για να αποτυπώσει την πιο φρέσκια και αγνή πτυχή του αέρα – την πτυχή που μας εμπνέει να προσπαθήσουμε κι άλλο. Έναν αέρα αλλαγής, που αποτυπώνεται στο Bvlgari Man Glacial Essence.

Ένα νέο στοιχείο προστίθεται: Ο αέρας μια ανάσα φρεσκάδας. Μια ανάσα ζωής.

Το να συσκευαστεί ο αόρατος αέρας είναι μια πρόκληση που μόνο το Bvlgari Man τόλμησε και έφερε εις πέρας. Ο αέρας είναι αόρατος και παρόλα αυτά έχει δύναμη που γίνεται αντιληπτή. Μπορεί να αναζωπυρώσει μια φωτιά ή να την καταστείλει με μια ανάσα.

Έχει τη δύναμη να μετατρέψει το νερό σε πάγο ή να δώσει ορμή σε ένα ποτάμι. ο αέρας μπορεί να γεμίσει την ησυχία ή να κάνει μια λέξη να ακούγεται ξανά και ξανά μέσα σε ένα φαράγγι. Έχει την δύναμη να αλλάξει τα πράγματα, πόσο μάλλον μέσα μας. Πάρε μια ανάσα. Η δύναμη του αέρα θα απλωθεί σε όλο σου το σώμα, θα καθαρίσει τις σκέψεις σου και θα σου δώσει συγκέντρωση. Οι αμφιβολίες σου θα φύγουν αφήνοντας χώρο στους στόχους και στις φιλοδοξίες σου. Πάρε μια εισπνοή και νιώσε την ζωτική του ενέργεια.

Η σύνθεση της νέας εσάνς συνδυάζει  τα Juniper Berry, Australian Sandalwood και Alaskan Cedarwood Essence με το μούρο αρκεύθου, το τζίντζερ, το γεράνι και την αρτεμισία.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Watercolour make up: Είναι huge trend και σας δείχνουμε τον τρόπο να το υιοθετήσετε!

Οι ωραιότεροι τρόπο να φορέσετε το head band σας αυτή τη σεζόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα