Αυτή είναι η μεγαλύτερη τάση διακόσμησης που έχει γίνει viral!

Τα σπίτια μας μέσα στο 2018 θα αλλάξουν πολύ και αυτό θα συμβεί επειδή οι τάσεις της διακόσμησης αλλάζουν επίσης πολύ! Όλες αυτές οι αλλαγές οφείλονται στη διαφοροποίηση της αρχιτεκτονικής των σπιτιών μας που πλέον αποτελούνται από περισσότερους εννιαίους χώρους και λιγότερα «κλειστά» δωμάτια. Η κουζίνα γίνεται ένα με το σαλόνι και την τραπεζαρία, στο υπνοδωμάτιο προσθέτουμε σαλονάκι ή γραφείο και το μπάνιο μοιάζει περισσότερο με σαλόνι!

Η τάση που γίνεται viral!
Υπάρχει μια τάση στη διακόσμηση που αναμένεται να εκτοξευθεί στα ύψη μέσα στο 2018/2019! Πρόκειται για τα πλακάκια που μπαίνουν

σε όλους τους εννιαίους χώρους του σπιτιού και διαφοροποιούν τον έναν χώρο με τον άλλον. Για παράδειγμα, όπως θα δεις στην παρακάτω εικόνα, στη συγκεκριμένη κουζίνα έχουν τοποθετηθεί μαρμάρινα πλακάκια ΛΑΚΙΩΤΗΣ μόνο στην επιφάνεια κάτω από την κουζίνα. Στον υπόλοιπο χώρο έχει μπει ξύλινο πάτωμα, από την αγαπημένη μας εταιρία ΛΑΚΙΩΤΗΣ, και στο μίνι σαλονάκι δίπλα στη βεράντα έχει τοποθετηθεί ένα χαλάκι για να διαχωριστεί ο χώρος και εκεί!

Η συγκεκριμένη μόδα έχει αρχίσει να διαδίδεται πολύ γρήγορα και έρχεται σε κόντρα με τις παλαιότερες τάσεις διακόσμησης που ήθελαν να τοποθετούμε το ίδιο πλακάκι σε όλο το σπίτι. Πλέον η κουζίνα, το σαλόνι και η τραπεζαρία σε έναν εννιαίο χώρο διαφοροποιούνται μόνο με διαφορετικής υφής πλακάκια και όχι με πόρτες, έπιπλα, κουρτίνες και άλλα αντικείμενα διαχωρισμού χώρων.

Δες πώς μπορείς να υιοθετήσεις την ίδια τάση και στο μπάνιο!

Η συγκεκριμένη τάση ακολουθείται πολύ και στα μπάνια μας όπου πλέον χρησιμοποιούνται διαφορετικά πλακάκια για τους τοίχους και τουλάχιστον 2 ποιότητες από πλακάκια για το πάτωμα. Με αυτόν τον τρόπο διαχωρίζεις συνήθως τον χώρο που βρίσκεται η μπανιέρα με τον χώρο που είναι ο νεροχύτης ή κάποια έπιπλα που ενδεχομένως έχεις τοποθετήσει στο μπάνιο σου.

Δείτε και άλλες τάσεις στα πλακάκια στην παρακάτω gallery! Όλα τα πλακάκια που βλέπετε παρακάτω μπορείτε να τα βρείτε στην εταιρία ΛΑΚΙΩΤΗΣ.

Βρείτε τα πάντα για όλο το σπίτι στην εταιρία Λακιώτης ΕΔΩ!

Keywords
Τυχαία Θέματα