Αυτή είναι η bucket list που πρέπει να ολοκληρώσεις με τον σύντροφό σου

Είτε είστε στην πόλη είτε πάτε σε κάποιο νησί, οι ειδικοί τονίζουν πως πρέπει να εκμεταλλευτείτε κάθε στιγμή του καλοκαιριού για να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπό σας. Τι σημαίνει αυτό; Να εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο που και οι δύο έχετε ώστε να ζήσετε όμορφες στιγμές που δεν είναι τόσο εύκολο να ζήσετε στη δύσκολη καθημερινότητα που όλοι ζούμε.

Δες παρακάτω τη λίστα με όλα αυτά που μπορείς να κάνεις παρέα με το έτερόν σου ήμισυ.

1) Κάντε ένα tour στα πιο παραδοσιακά εστιατόρια και δοκιμάστε τις πιο

παραδοσιακές συνταγές, αν είστε σε νησί. Αν πάλι βρίσκεστε στην πόλη δοκιμάστε διαφορετικές κουζίνες!

2) Κλειδώστε κινητά, υπολογιστές και τάμπλετ στο ξενοδοχείο που μένετε και περάστε μια ολόκληρη μέρα χωρίς κανένα τεχνολογικό μέσο.

3) Αν μείνετε αρκετές μέρες σε κάποιο νησί ή εξωτικό προορισμό εντοπίστε ένα ωραίο cafe και πηγαίντε εκεί καθημερινά. Οι ιδιοκτήτες θα σας μάθουν, θα σας φροντίζουν περισσότερο και εσείς θα μπορέσετε να μάθετε όσες πληροφορίες θέλετε για τα πιο όμορφα σημεία του νησιού.

4) Καλοκαίρι είναι και αξίζει να παίξετε λίγο παγωτοπόλεμο με τον αγαπημένο σας. Φροντίστε μόνο να το κάνετε στην παραλία που μπορείτε εύκολα να πληθείτε σε κάποια ντουζιέρα χωρίς να λερώσετε τα σεντόνια του ξενοδοχείου που μένετε.

5) Παίξτε το παιχνίδι των 20 ερωτήσεων. Πώς παίζετε; Απλά ρωτήστε τον αγαπημένο σας 20 ερωτήσεις που θα σκεφτείτε αφθόρμητα και σίγουρα θα μάθετε για αυτόν πολλά περισσότερα από αυτά που πιστεύατε.

6) Κάντε μαζί μασάζ στην παραλία ή σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο. Είναι μια πολυτέλεια που την αξίζετε και οι δύο μετά από έναν δύσκολο και απαιτητικό χειμώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα